TFF Süper Kupa | Galatasaray (2)0-0(3) Fenerbahçe | MS | 25 Ağustos

10549157_614648041984313_6667206157931934862_o.jpg

https://vine.co/v/MLjxDd5YduH

5. ligden 4'e yeni çıkmış avatarımdaki takımın sahası

sen buna iyi diyon bi de

hayırlı enayi kandırmalar

ched bu maç hepimizi yanıltacak gibi. Bu sene bu herifte bi kıpırdamaa olacak ama hadi hayırlısı.

A

Adam rehabilitasyon donemini gecirdi artık gunde cift idman yapan profesyonel sporcu. Darbeye baglı olmadıgı surece hicbirsey olmaz.

Geçen sene zemin yüzünden sakatlandı ve bu saha daha da kötü.

Ha Yasin'e güvenmiyorum o ayrı konu, ama bir kupa uğruna Bruma gibi potansiyelli birini riske atmaya gerek yok. Allah korusun bir daha sakatlanırsa zor toparlanır.

Yasin kafasını yere gömüp oynamasında.Adam top sürerken dünya ile iletişimini kesiyor.

Evet simdi videoyu izledim yeniden darbe var ama zeminin etkiside var. Her neyse Bruma ne kadar yetenekli olursa olsun direk mac sonucuna etki edecek adam degil. Ama bn kafay fena halde Yasin ile Burak'a takmıs durumdayım. Ins. beni yanıltmazlar.

Burak benide düşündürüyor ama yasine ben güveniyorum.

Hiçbir fener maçında iş yapamamış adam bu burak hep kayboluyor. Kanatlardan ve sneijder'den medet umacağız.

Bizim için aslında önemli olan kondüsyon eğer onu sağlarsak nefes aldırmayız fener defansı hata yapar.

Dostlar atv harici maçı veren kanallar hangileri? Yabancı da olur. Uydu kanalları vs Azerbaycan TV leri gibi mesela

Geri
Üst Alt