TFF Süper Kupa | Galatasaray (2)0-0(3) Fenerbahçe | MS | 25 Ağustos

Çok kötü oynadık.Gidişatımız hiç iyi değil.Yekta başta olmak üzere Melo ve Selçuk'un penaltılarına ayar oldum.

Pozsyona bile giremeden biten maç. Maçın en iyisi stoper olarak yerine adam bakılan Chedjou, Semih ve tabii ki Muslera. Bizim başkan mı boşverin onu o megalomanlığın ve egoistliğin sarhoşluğunda. En çok üzüldüğm de Aziz in koyunları vardı diye dalga geçiyorduk ya bir de başımıza "AYSAL'ın KOYUNLARI" çıktı....

ulan sanırsın avrupa şampiyonu aldılar

drogbanın gol atıp kazandığı maçta golde bile bu kadar sevinmedik

ulan sanırsın avrupa şampiyonu aldılar

drogbanın gol atıp kazandığı maçta golde bile bu kadar sevinmedik

Bizim futbolculari, teknik heyeti, baskani, yonetimi vs herkesin suçu büyük bu mağlubiyette, ama volkan hayvanının yaptigi harekete baska bir ulkede 10 macin altinda ceza verikmeyecekken burada muhtemelen haftaya sahada olur. Ki mac sirasinda kirmizi kart yemesi gerektigini ve Melo nun kartının yanlis oldugu gercegini söylemiyorum bile.

Yekta takımda kalmayı hak etmiyor. Semih, chedjou ikilisini çok beğendim. Forvet şart.

Fenerin 2 tane iyi forveti. 2 tane yerli çok iyi beki olmasına rağmen Fenerde kötüydü. Bizim forvetimiz yok. Sag bek allaha emanet. Tellesin defansif yönü zayıf. Ona rağmen 120 dk berabere gitti. Çok değil bi Drogbamız olsa kupanın sapını alamazlardı. Artık başkan eksiklerin ne denli önemli olduğunu görmüştür.

Ha bundan sonra gelecek topcu ne kadar hayırlı olur tartışılır.

Yekta takımda kalmayı hak etmiyor. Semih, chedjou ikilisini çok beğendim. Forvet şart.

Bravo yönetim bravo size.. Tüm transfer sezonu uyuşuk uyuşuk yattınız takım yeteneksiz dolu.. Aferin Ünal devam et böyle

Valla maçtan öncede yazmıştım tamamen moral ve prestij kupası idi bu kupa onun dışında bir önemi yok.

2 senedir kazandığımız kupayı bu sene alamadık haftasonu oynayacağımız bursa maçı lig ve şampiyonlar ligi bu maçtan daha önemli.

Kupayı iyiki almadık hak etmediğimiz bir kupaydı. Muslera burda harcanıyor inş güzel A class bir takıma gidersin

İçim karardı ya, nasıl geçecek bu sezon beyler? Biri bir ümit versin, kendimi kesicem.

Tarik, Song, Gokhan Inler, Campbell, Eto o, Balanta.

ohh ohhh cok transfer lazim, biz battik..

Geri
Üst Alt