TFF Süper Kupa | Galatasaray (2)0-0(3) Fenerbahçe | MS | 25 Ağustos

Okadar prim verilecegine bidefa da para cezasi verilsin belki yan etki yapar.. Denemekte fayda vardir Baskan..

Şu takımı 3-5 iyi adamı çıkarıp Anadolu takımlarından birine bedavaya vermeye kalk; " Sen mal mısın yoksa bizi mi mal sanıyon" derler...

Ulan Volkan uyuzunu sevindirdik yazıklar olsun takıma.

volkan demirel: "belediye gereksiz sokak köpeklerini "zehirlesin". yoksa bu iş bana kalacak korkuyorum yani."

takıma yapılmayan takviyeler takımın özgüvenine de yansıyor. futbolcular salak değil onlarda yetersiz bi kadro olduğunu görüyor

Süper lige yabancı kısıtlaması değil, türk kısıtlaması koysunlar.

Bu gecenin özeti şudur; Penaltıları da Muslera kullansaydı bu kupayı alırdık :redface:

Muslera için fazla birşey söylemeye gerek yok. Her zaman ki gibi harikaydı. Adamım benim :) Ama takım için bunu diyemeyeceğim. Ben uzun zamandır bu kadar rezil bir takım seyretmemiştim. Aldıkları paralar haram zıkkım olsun. Hele ki o Burak ve Selçuk denen kankişler defolsun gitsin bu takımdan... :mad-49: Takımı resmen sabote ediyor haysiyetsizler!! Biraz olsun haysiyetleri olsa bu akşam böyle olmazdı. Şu ikisinden kurtulamadığımız sürece bu takımdan adam olmaz...

Volkan denilen ayıya ne desem bilemedim. Çok ağır küfür ederim ama tutuyorum kendimi. Bir de maçtan sonra "belediye sokak köpeklerini temizlesin yoksa ben temizleyeceğim" demiş... Şimdi bu adama küfür etsem ceza mı yiyeceğim ben @Aslan Türkoğlu @Burak Pakdemir

uçan ayı volkan colorado da görülmüş en son

042712-coloradoda-ucan-ay-goruldu-1.jpg

Alt tarafı bir kupa kaybettik bu kupadan bizde cok var sıkıntı o degil. Sıkıntı suan buradaki butun herkes bu takımın sampıyon olamayacagına inanıyor. Hic umut vermıyoruz. Sıkıntı ne prandelli de ne mancini de. Sıkıntı bence yonetimde. İyi giden bir duzene parmak sokulmasına izin verdi. O zamandan beri tepetaklak gidiyoruz ve muhtemelende boyle gidicez.

Ünal AYSAL malesef çok yanlış yapıyor. Forvetsizliği ve bazı futbolculardaki tükenmişliği görmüyor. Diğer yönetim üyeleride sayıyı tamamlamak için yer işgal ediyorlar.

Bu maçta futbolcuların çok hatası var kabul ama teknik direktöründe onlardan yana kalır bir faydası yoktu.

Tapatalk

Cesare Prandelli: Yeni transferler gelirse takımın taktiğinde değişikliğe gidebiliriz.

Muslera, Semih ve hep eleştirsem de bugün için Chedjou'yu alnından öpüyorum. Diğerleri şanlı Galatasaray formasını hakedecek performans sergilemedi. Özellikle Selçuk ve Yekta'yı bir daha bu takımda görmek istemiyorum. Ama yapacak bir şey yok. Bu adamların utanmadan bir de sözleşmesini uzattılar.

arkadaslar siz VOLKANa niye kufur ediyorsunuz? Volkan napti size? Tipik fenerli... adam kendi takimi icin oynadi... Kendi icimizdeki ruhsuz ordusunu gormuyormusunuz... uyuzlar kafilesi, beceriksizler mehteri... siz bunlara kufur edin edecekseniz.

Prandelli elindeki malzemeye uygun olmayan bir şablonla yola çıktığından facia yaşaması kaçınılmazdı. Artık hayal dünyasından uyanıp gerçeklere dönmeli ve kadroda köklü bir revizyona gitmeli. Çok güvendiği Selçuk ve bazı diğer isimler onu yarı yolda bıraktı. Yola kendisini yüzüstü bırakmayacak yenilenmiş bir kadro ile devam etmezse Prandelli bu sezonun sonunu göremez.

Bence arenada biz volkanı temizleyelim. En fazla 1 sezonu kaybederiz zaten muhtemelen kaybedicez. Turk futboluna hizmetimiz olur.

Geri
Üst Alt