TFF: “Süper Kupa’nın tarihi değişmeyecek”

Bunlar daha iyi günleriniz. Gs ile uğraşanın çocuğu olmaz!

mac gününe kadar "paf takimla cikariz ha" diye sagi solu tehdit edecekler yine sonra da aslari sürecekler sahaya

bu oyunlara gelmeyip ciddi sekilde hazirlanmak lazim maca

kadin dostluk macinda bile ölümüne oynayip sonrasinda sov yapan asagilik ve pislik bir camiadan bahsediyoruz burada

cok dikkatli olmak gerekiyor
onu demiyorum.

as kadrosunda bile ciddi eksiklikler olacaktır, onu diyorum.

mesela osayi, ooster ve batshuayi kesin olarak bizim maçta olmazlar. bu bile çok önemli 3 eksik demek. koskoca kadrolarında sadece 2 bek var. ferdi ve mert müldür. + bir sürü sakatları var.

bizden 3 gün sonra avrupa maçı oynayacaklar. illa ki rotasyon yapacaklardır.

bu arada eskideki fbliler baya agliyor su anda

önümüze tas koydular diyen cok var🤣
neden ağlıyorlarmış?

uyduruk süper kupa maçını önemsemesinler? kime ne kazanımı olacakmış? avrupa'da tur atlamak daha önemli değil mi? oly maçında oynayacak tek bir oyuncuyu bile oynatmayarak yine avrupa maçına fit çıkabilirler.

Evet şimdi sanki mağdur edilmiş gibi saldırıp motivasyon saglamaya çalışacaklar. Olası bir başarıda ise "tüm engellemelere karşı........" tribine girecekler. Ülkenin genel stratejisi bu bunaltıyor gerçekten. Şu kupayı hiç bu kadar istememiştim.

henüz "U19 la paf takımla çıkalım - yandaş tff - anti-fener Tff" söylemleri başlamadı mı ali koçtan ?

Belli ki cezalar hafif olacak.Sozde bu konuda Galatasaray'ın dedigi diger konuda da sikecilerin dedigi olacak kesin.Suyun oteki tarafida Gs lobisi fln algi kasacaklar kesin.Seytani oyunlar seziyorum.

Sevk sürecini uzatma amaçları zaten gündem soğusun ceza olayını kapatalım, muhtemelen 1 2 maç ceza verip kapatacaklar ama lazyoyu nasıl ikna edecekler merak ediyorum

Ya niye değişiyor zaten arada 4 gün var lig maçını oynuyorken buna yok diyorsan korkmaktan başka bir yere çıkmıyor konu.

senaryo/haber: Süper kupa ertelenebilir
Gs taraftarı : Yönetim istifa etmeli

haber: Süper kupa tarihi değişmeyecek
Gs taraftarı : demek fenere yaradı bu süreç

tabii ki kendi içlerinde haklı bakış açışları var ama garip şekilde fenerle ilgili kafa yormadan yapamıyor bir kesimimiz.

burdan sonrasında avrupada zaferelre boğacağız ama 1 maç ile önümüz kesiliyor algısı çıkacak. takmıyorum bile - parazitten daha fazla olmayan insanların seviyesi umrumda değil.

ya nasıl 1-2 maç ceza olacak? şöyle abuklukları normalleştirmeyin lütfen. karşı tarafta trabzonspor var. o gerginlik kayserisporla ya da konyasporla olmadı. haydi bakalım göreceğiz cezaları.

Super kupa maçı tarihi pazarlık malzemesi edilecek bir konu değil ve cezalarla ne ilgisi var... burda gs nin bir açığı mi vardi yani pazarlık yapiyoruz anlayamadım. Fb li topçular gerekli cezaları almalı hatta 6 ay 1 sene men cezası almasi gerekir bazılarının.

senaryo/haber: Süper kupa ertelenebilir
Gs taraftarı : Yönetim istifa etmeli

haber: Süper kupa tarihi değişmeyecek
Gs taraftarı : demek fenere yaradı bu süreç

tabii ki kendi içlerinde haklı bakış açışları var ama garip şekilde fenerle ilgili kafa yormadan yapamıyor bir kesimimiz.

burdan sonrasında avrupada zaferelre boğacağız ama 1 maç ile önümüz kesiliyor algısı çıkacak. takmıyorum bile - parazitten daha fazla olmayan insanların seviyesi umrumda değil.
Şu medyada süper kupa ertelendi diyenlerden bir farkı yok bizim taraftarın da

Ortada doğru bilgi yokken, uydurup ağızlarına geleni söylüyorlar sonra çıkmayınca da kem küm ediyorlar.

Nelsson gibi adama hain diyebilen bir kitleden bir şey beklememek lazım.

Yine yazıyorum RTE, Ali Koç'un üzerini çizdi. Seçimden sonra asıl içinden geçecek bundan sonra Fener lehine bir karar çıkmaz o kurumlardan o dönem bitti.

Kupa kimsenin umrunda değil amaç yalı çocuğuna boyun eğmemekti. Lakin acele etmeye gerek yok. PFDK işini yapacak mı göreceğiz. Fenerli futbolcular sevk edilmeyecekse süper kupanın ertelenmemesi sadece bir aldatmaca demektir. Şimdi bekleyip tvlerde salya sümük ağlama, mağdur edebiyatı ve ligden çekiliriz, kupaya genç takımla çıkarız mavallarını seyredelim.

Yine yazıyorum RTE, Ali Koç'un üzerini çizdi. Seçimden sonra asıl içinden geçecek bundan sonra Fener lehine bir karar çıkmaz o kurumlardan o dönem bitti.
Abi her yaşanılan olayda neden hep bir "büyük resim" var yahu?

Ya işin doğrusu zaten, TS'un ve olaylara karışan FB'li topçuların ağır cezalar almasıdır.

İşin doğrusu, süper kupa maçının ertelenmemesidir.

Kimse kimsenin üzerini çizdiği için değil. Doğrusu bunlar olduğu için.

Şu düşünce tarzının sadece Fb ve yönetimine faydası var. Tüm suçu hoop onların üzerinden alıyor ve "siyasetin" üzerine atıyor.

İsabet olmuş. Yeneriz, yeniliriz oraları başka meselelerde iyice suyu çıkmıştı bir an önce oynanıp, bitmeli bu dandik mevzu.

Geri
Üst Alt