Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet işin doğrusu o zaten. Ama bu zamana kadar neden hep kayırıldıklarını paranın güçüyle kulüpleri yanlarına çektiklerini konuşuyoruz o zaman ? Doğrular uygulanmadığı için.Abi her yaşanılan olayda neden hep bir "büyük resim" var yahu?
Ya işin doğrusu zaten, TS'un ve olaylara karışan FB'li topçuların ağır cezalar almasıdır.
İşin doğrusu, süper kupa maçının ertelenmemesidir.
Kimse kimsenin üzerini çizdiği için değil. Doğrusu bunlar olduğu için.
Şu düşünce tarzının sadece Fb ve yönetimine faydası var. Tüm suçu hoop onların üzerinden alıyor ve "siyasetin" üzerine atıyor.
burası türkiye. istisnasi göstermelik durumlar hariç zengine ne zaman adalet uygulanır oldu ?ali koç paranın musluğunu sonuna dek açmış durumda. fenerli topçulara cezalar gelmesin diye "süper kupayı bile bırakırım" kozunu masaya sürmüştür. evet bunu koz bile yapmıştır. şimdi ne kulisler ne ayarlamalar dönüyor.Super kupa maçı tarihi pazarlık malzemesi edilecek bir konu değil ve cezalarla ne ilgisi var... burda gs nin bir açığı mi vardi yani pazarlık yapiyoruz anlayamadım. Fb li topçular gerekli cezaları almalı hatta 6 ay 1 sene men cezası almasi gerekir bazılarının.
oha ya ben bu detayı bilmiyordum.ya zaten lig maçı olmayacak mıydı orada bu neyin tantanası
26 Mayıs istemişler tarih olarak. Bunlar gibisi dünyada başka yerde yoktur.
Aliçonun baskanlik donemi boyunca gumruk 4 defa puan almis olm fenerden :dOynadıkları takım Ali Koç'un tam kontrolündeki Karagümrük. Sezon başı ayamadık olaya ama çok planlı bir fikstür olduğunu bugün anlıyoruz.
güzel hayal ama imkansız rte koçu sevmeyebılır ama hiçbir iktidar böylesine güçlü sermaya grubuna karşı birşey yapamaz imkanı yok zaten yalı denen adamda bunun farkında oldugu için ailesinin gücünü kullanıyor o yüzden dokunulmaz gibi bir noktada her yaptıgına herkes susuyor bizimkiler dahilYine yazıyorum RTE, Ali Koç'un üzerini çizdi. Seçimden sonra asıl içinden geçecek bundan sonra Fener lehine bir karar çıkmaz o kurumlardan o dönem bitti.