TFF: “Süper Kupa’nın tarihi değişmeyecek”

ya zaten lig maçı olmayacak mıydı orada bu neyin tantanası

Bu dingiller neden çeyrek final için erteleme istediler ki ,oly elerlerse yarı finalde istersin enazindan daha makul olur

Dayak maddesinin kaldırılmadı peşine ertelememe haberi hımmmm

Erteleme için geçerli bir mazeret yoktu, olması gereken oldu...

Heyecanlı forumdaşlar tepki göstermiş olsa da Dursun Başkan, baştan kestirip atmak yerine yönetim kurulunda görüşmemiz gerekir diyerek en doğrusunu yapmıştır. Belki hiç öyle bir teklif gelmeyecekti bile; gelince de cevabı verilmiş oldu. Ali Koç' u eleştiriyorsunuz, sonra onun gibi davranmadı diye bizim başkanı yerin dibine batırıyorsunuz. Bunu bir düşünün isterim. Yine de siz bilirsiniz...

Seçimden dolayı lig hafta içi başlıyor ve süper kupa'yı oynatmak için ligi bir hafta ileri attılar. şimarık taraf kabul ettikten sonra boşuna zırladı

Abi her yaşanılan olayda neden hep bir "büyük resim" var yahu?

Ya işin doğrusu zaten, TS'un ve olaylara karışan FB'li topçuların ağır cezalar almasıdır.

İşin doğrusu, süper kupa maçının ertelenmemesidir.

Kimse kimsenin üzerini çizdiği için değil. Doğrusu bunlar olduğu için.

Şu düşünce tarzının sadece Fb ve yönetimine faydası var. Tüm suçu hoop onların üzerinden alıyor ve "siyasetin" üzerine atıyor.
Evet işin doğrusu o zaten. Ama bu zamana kadar neden hep kayırıldıklarını paranın güçüyle kulüpleri yanlarına çektiklerini konuşuyoruz o zaman ? Doğrular uygulanmadığı için.

Bu şımarık yalı çoçuğunun karşısında sapa sağlam duracak tek güç siyaset. Onlar da bu sene ya uykudaydı ya da anlaşmışlardı hiçbir şeye ses etmiyorlardı. Ta ki Ali Koç dozajını arttırana kadar şimdi her şey tersine döndü.

Super kupa maçı tarihi pazarlık malzemesi edilecek bir konu değil ve cezalarla ne ilgisi var... burda gs nin bir açığı mi vardi yani pazarlık yapiyoruz anlayamadım. Fb li topçular gerekli cezaları almalı hatta 6 ay 1 sene men cezası almasi gerekir bazılarının.
burası türkiye. istisnasi göstermelik durumlar hariç zengine ne zaman adalet uygulanır oldu ?ali koç paranın musluğunu sonuna dek açmış durumda. fenerli topçulara cezalar gelmesin diye "süper kupayı bile bırakırım" kozunu masaya sürmüştür. evet bunu koz bile yapmıştır. şimdi ne kulisler ne ayarlamalar dönüyor.
bu sene fenerin ölüm kalım senesi. bu uğurda neler yapmaz ki.
bizimkiler inşallah taraftarın fark ettiğini görmüşlerdir.
bu maçta sağlam bir tepik vurup ligde de fişi çekmemiz lazım .
bunlara kolay kolay puan kaybettirmezler ligde.

Bunlar nasıl bir mal aklım almıyor ya

ya zaten lig maçı olmayacak mıydı orada bu neyin tantanası
oha ya ben bu detayı bilmiyordum.

ben zannediyordum ki, 7 nisandaki süper kupa maçını iptal edip, oly ile deplasmanda oynayacakları maça tam konsantre olmayı istiyorlar. bu bile haksızlık olacakken, bir de aynı tarihe lig maçı oynamayı kabul ediyorlarmış heee: ddd

eee ulan demek ki 7 nisanda maç oynama kabiliyetiniz var, bizim maçı neden oynamak istemiyorsunuz :d

Zaten aptallık ligi bir hafta erteleyip bu maçı araya koyup ligi 1 hafta ertelemekti. Baştan yapmaları gereken lig bitince oynatmaktı, bizim turu geçeceğimizi düşünerek bir çakallık yaptılar. O çakallık ellerine, yüzlerine bulaştı.

92ED5CD7-6F8D-4B9D-92F9-3E8C19C03688.webp

Bunun konuşulması bile gereksizdi. Ertele ertele nereye kadar ?

Yine yazıyorum RTE, Ali Koç'un üzerini çizdi. Seçimden sonra asıl içinden geçecek bundan sonra Fener lehine bir karar çıkmaz o kurumlardan o dönem bitti.
güzel hayal ama imkansız rte koçu sevmeyebılır ama hiçbir iktidar böylesine güçlü sermaya grubuna karşı birşey yapamaz imkanı yok zaten yalı denen adamda bunun farkında oldugu için ailesinin gücünü kullanıyor o yüzden dokunulmaz gibi bir noktada her yaptıgına herkes susuyor bizimkiler dahil

Geri
Üst Alt