Mehmet Ses
Aslan Üye
- 28 Ocak 2016
- 9.198
- 6.356
- 983
Burada ki olay finalin ertelenmemesi değil, Şikebahçe Spor Kulübü'nün istediğinin olmaması. Güne güzel başladık.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kurduklarını menajerlik ağına bakınca Acun-Koç-Hurma üçgeni her şeyi açıklıyor.Aliçonun baskanlik donemi boyunca gumruk 4 defa puan almis olm fenerden :d
abi adamlar karagümrük maçından o kadar eminler ki, 7 nisan süper kupa maçını erteletip, aynı tarihte karagümrük deplasman maçının oynanmasında bir beis görmüyorlar bile :dAliçonun baskanlik donemi boyunca gumruk 4 defa puan almis olm fenerden :d
Fb Burdan sağ çıkamaz
SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aliçonun baskanlik donemi boyunca gumruk 4 defa puan almis olm fenerden :d
fbnin yarışta olmadığı sezon 2 tıraş maçAliçonun baskanlik donemi boyunca gumruk 4 defa puan almis olm fenerden :d
Turkiye'de is yokneden bu kadar gec oynaniyor ve pazar günü?
bir sonraki gün is günü degil mi?
oynat cmrtesi ve herkes pazar gününe uyksunu alip girsin
maça 15 gün var sakatlar iyileşirBeyler bazen diyorum ki ertelense miydi acaba? Bizim takımda stoper ve sağ bek yok. Barış Alper sol bekte daha iyi oynuyor sağ bekte surekli hata yapıyor. Stoper Berkan elinden geleni yapsada Aponun eksikliği hissediliyor. Onlarda da eksik olcak osayi osterwolde batsuhayi filan ama tam emin olamadım. Sadece 1 fikir...
Apo ağır oyuncu form tutması zaman alıyor ins hazır olur maça kadarmaça 15 gün var sakatlar iyileşir
ki abdülkerim iyileşti bile
Beyler bazen diyorum ki ertelense miydi acaba? Bizim takımda stoper ve sağ bek yok. Barış Alper sol bekte daha iyi oynuyor sağ bekte surekli hata yapıyor. Stoper Berkan elinden geleni yapsada Aponun eksikliği hissediliyor. Onlarda da eksik olcak osayi osterwolde batsuhayi filan ama tam emin olamadım. Sadece 1 fikir...
evet.U19 ile çıkarlarsa buna karşılık versek mi sizce?
Fb Burdan sağ çıkamaz
SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sanchez sakatsancez nelson var ya