TFF: “Süper Kupa’nın tarihi değişmeyecek”

Burada ki olay finalin ertelenmemesi değil, Şikebahçe Spor Kulübü'nün istediğinin olmaması. Güne güzel başladık.

Korkunun ecele faydası yok bunlara koyacaz birde oly koyacak sonra tepetaklak yuvarlanacaksiniz aşağıya, bunların erteleme talebi zaten bu korku. Bizi yenerlerse dagiliriz korkusu.

Aliçonun baskanlik donemi boyunca gumruk 4 defa puan almis olm fenerden :d
abi adamlar karagümrük maçından o kadar eminler ki, 7 nisan süper kupa maçını erteletip, aynı tarihte karagümrük deplasman maçının oynanmasında bir beis görmüyorlar bile :d

Fb Burdan sağ çıkamaz

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Boylece bizim de bagirtmadan yenmememiz icin bahanemiz kalmadi.

Beyler bazen diyorum ki ertelense miydi acaba? Bizim takımda stoper ve sağ bek yok. Barış Alper sol bekte daha iyi oynuyor sağ bekte surekli hata yapıyor. Stoper Berkan elinden geleni yapsada Aponun eksikliği hissediliyor. Onlarda da eksik olcak osayi osterwolde batsuhayi filan ama tam emin olamadım. Sadece 1 fikir...

Beyler bazen diyorum ki ertelense miydi acaba? Bizim takımda stoper ve sağ bek yok. Barış Alper sol bekte daha iyi oynuyor sağ bekte surekli hata yapıyor. Stoper Berkan elinden geleni yapsada Aponun eksikliği hissediliyor. Onlarda da eksik olcak osayi osterwolde batsuhayi filan ama tam emin olamadım. Sadece 1 fikir...
maça 15 gün var sakatlar iyileşir

ki abdülkerim iyileşti bile

sancez nelson var ya

Mağdur mu oldun sen ??

U19 ile çıkarlarsa buna karşılık versek mi sizce?

Fb Burdan sağ çıkamaz

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

wtf2222.webp

Geri
Üst Alt