Kemal Özbaş
Ulubatlı Souness
- 8 Eylül 2009
- 31.307
- 8.874
- 2.518
TFFB
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
KimlerdensinFener'in gönlü olsun diye tff kendini bu kadar rezil etmemeliydi. Hiçbir zaman açıklamadıkları kayıtları var'a gidilmediği hale yayınlayarak kontrolü artık iyice kaybettiler.
Yapacak bişey yok yıllardan beri güçlü kimse gelmedi, camia kulübün arkasında durmuyor. Divandakilerin hiç ağzını açtığını gördün müBahsettiğim şey o zaten. Yönetim reaksiyon alamıyor, hiçbir yaptırım gücü olmadığı için bunlar bu kadar rahat hareket edebiliyor.
Divandakiler bizim yönetimi suçlu buluyor daha çok. Galatasaray federasyonla kavga etmezmiş alttan alırmış diye.Yapacak bişey yok yıllardan beri güçlü kimse gelmedi, camia kulübün arkasında durmuyor. Divandakilerin hiç ağzını açtığını gördün mü
Ağızlarını açmayı geçtim açanı da susturuyorlar. Kaç defa dedim bilmiyorum ama bu kulüpte Erden Timur gibi hatta onu da geçtim Rezan gibi teklemeden hak edene hak ettiği konuşmayı yapacak hukuk bilen adamlar gerekiyor. Her hafta Rezan'ı dikeceksin bunların karşısına bak bakalım bunlar böyle istediği gibi at koşturtabiliyor muYapacak bişey yok yıllardan beri güçlü kimse gelmedi, camia kulübün arkasında durmuyor. Divandakilerin hiç ağzını açtığını gördün mü
Dursun başkan da kavgacı biri değil tarzı o değil, bi yere kadar bişeyleri yapabiliyorDivandakiler bizim yönetimi suçlu buluyor daha çok. Galatasaray federasyonla kavga etmezmiş alttan alırmış diye.