TFF, VAR’ın Devreye Girmediği Pozisyonun Kaydını Açıkladı

Net penaltı tüm hakemlerle aynı fikirdeyim bu kadar büyütülmemeliydi bu olay ilk kez mi çalınıyor böyle penaltı rakip oyuncunun topa teması yok Mertens'e teması var Mertens akıllıca aldı penaltıyı

Karar yanlış yada doğru fark etmez. Bu açıklandı mı? Yine bizim maçta başlayacak yeni uygulamaya gittiler ona da tamam. Bundan sonra tüm yanlış denen kararların VAR açıklaması yapılması, yapılmaya zorlanması GS medyası ,yönetimi, taraftarı, sosyal medyası bunu sağlamalı.

Fener'in gönlü olsun diye tff kendini bu kadar rezil etmemeliydi. Hiçbir zaman açıklamadıkları kayıtları var'a gidilmediği hale yayınlayarak kontrolü artık iyice kaybettiler.

Bahsettiğim şey o zaten. Yönetim reaksiyon alamıyor, hiçbir yaptırım gücü olmadığı için bunlar bu kadar rahat hareket edebiliyor.
Yapacak bişey yok yıllardan beri güçlü kimse gelmedi, camia kulübün arkasında durmuyor. Divandakilerin hiç ağzını açtığını gördün mü

Eyüp - fb maçı full 90 dk var kaydını rica edebilir miyim @tff

Ben de mac esnasinda penalti degil demistim ancak bu pozisyonu yavas cekim ile izlemekten dolayi oluyor. Normal cekimde izlersen Mertens’in ayagi cekmeye zamani yok. Net penalti.

Bu mhk başkanının nasıl bir Galatasaray düşmanı olduğunu Gökhan Dinç ile yaptığı röportajda ortaya çıkmıştı zaten.
Haciosman yavşağı ile bu şerefsizden tez zamanda kurtulmalıyız

Yapacak bişey yok yıllardan beri güçlü kimse gelmedi, camia kulübün arkasında durmuyor. Divandakilerin hiç ağzını açtığını gördün mü
Ağızlarını açmayı geçtim açanı da susturuyorlar. Kaç defa dedim bilmiyorum ama bu kulüpte Erden Timur gibi hatta onu da geçtim Rezan gibi teklemeden hak edene hak ettiği konuşmayı yapacak hukuk bilen adamlar gerekiyor. Her hafta Rezan'ı dikeceksin bunların karşısına bak bakalım bunlar böyle istediği gibi at koşturtabiliyor mu

itosman etek giymese tsnin kupasını iade ederdi köçek seni yala koçu

Fenerasyon yine bildiğiniz gibi. Tarihin en taraflı tff si

Anladığım kadarıyla derin GS büyük bir yemleme operasyonu çekmiş ve götlerinde patlatmış algıyı acur ve camiasının. Ve bunu hemde en önemsiz maçta yapmış. Ahahahahah

NE2213 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Divandakiler bizim yönetimi suçlu buluyor daha çok. Galatasaray federasyonla kavga etmezmiş alttan alırmış diye.
Dursun başkan da kavgacı biri değil tarzı o değil, bi yere kadar bişeyleri yapabiliyor

hepsine yazıklar olsun vallahi, hiç mi kimsenin zoruna gitmiyor ama demek ki gitmiyor herkes memnun

Divan toplantısında mertense laf eden bile olur yani beklerim

Geri
Üst Alt