- 1 Mayıs 2018
- 57.876
- 48.657
- 3.873
Oguz cetinin icin aglayanlar,
iyi bakin.
iyi bakin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hala açıklama yapmamış olmamız rezillik.
Sivas maçı sonrası VAR kaydı açıklandığında aynı şeyleri yazmıştım.Bence çok iyi oldu. Fener maçında vara gidilmeyen bir pozisyon olunca, yangın yapalım maskeleri tam düşer o zaman.
Penaltı değil Mertens sarı kart görmeliydi diyen Galatasaraylılar utanır umarım.Bu bizim işimize geldi. Hakem vara sormuş, yardımcı hakeme sormuş, hepsi de penaltı demiş. Yani var kontrolü yapılmış. Eee demek ki hakem kafasına göre vermemiş. Sorun ne o zaman.
Abi Yönetim hemen açıklama yapacak onun içinde. başka takımların tartışmalı pozisyonları da aynı şekilde paylaşılacak mı takipçisi olacağız diye.Sivas maçı sonrası VAR kaydı açıklandığında aynı şeyleri yazmıştım.
O zamandan beri açıklanan kayıt yine bizimki oldu. Yine aleyhimize.
Yapmıştık o zaman, devamı gelmedi. Bu sezon da en son Barış-Manaj pozisyonu için istemiştik. Şimdi yine yaparız. İşlerine nasıl geliyorsa artık. Açıklamaları bile taraflı, bunların şeffaflığı ne kadar olabilir.Abi Yönetim hemen açıklama yapacak onun içinde. başka takımların tartışmalı pozisyonları da aynı şekilde paylaşılacak mı takipçisi olacağız diye.
Barış Alper-Manaj açıklansın acilen
Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY
Vara gidildi o pozisyondaonu açıklamışlardı da editlenmiş gibi bişeydi ya da Kırpılmış
Vara gidildi o pozisyonda
VAR mudahalesi gerekmesinden kasitlari dedigin gibi bu pozisyon penalti degil, VAR hakemi burada cagirmayarak hata yapti.MHK'nin değerlendirmesine göre VAR müdahalesi gerekmesine rağmen hakemin incelemeye davet edilmediği
Etmiş işte müdahale. Penaltı diyor adam. Penaltı diyorsa niye incelemeye davet etsin. Aptal algınıza sokayım ya.
2 oldu bu adilik. Açık açık penaltı değil Ads haklı demeye getirmişler.