TFF, VAR’ın Devreye Girmediği Pozisyonun Kaydını Açıkladı

Bence çok iyi oldu. Fener maçında vara gidilmeyen bir pozisyon olunca, yangın yapalım maskeleri tam düşer o zaman.

Bu bizim işimize geldi. Hakem vara sormuş, yardımcı hakeme sormuş, hepsi de penaltı demiş. Yani var kontrolü yapılmış. Eee demek ki hakem kafasına göre vermemiş. Sorun ne o zaman.
Penaltı değil Mertens sarı kart görmeliydi diyen Galatasaraylılar utanır umarım.

Sivas maçı sonrası VAR kaydı açıklandığında aynı şeyleri yazmıştım.

O zamandan beri açıklanan kayıt yine bizimki oldu. Yine aleyhimize.
Abi Yönetim hemen açıklama yapacak onun içinde. başka takımların tartışmalı pozisyonları da aynı şekilde paylaşılacak mı takipçisi olacağız diye.

Abi Yönetim hemen açıklama yapacak onun içinde. başka takımların tartışmalı pozisyonları da aynı şekilde paylaşılacak mı takipçisi olacağız diye.
Yapmıştık o zaman, devamı gelmedi. Bu sezon da en son Barış-Manaj pozisyonu için istemiştik. Şimdi yine yaparız. İşlerine nasıl geliyorsa artık. Açıklamaları bile taraflı, bunların şeffaflığı ne kadar olabilir.

Ses kaydı ile oynuyor bunlar. Her hafta bundan daha kötüsü olmaz dedikçe hemen daha beterini yaşatıyorlar.

Bu TFF başkanını bugüne kadar mat edecek soru belliydi

2010/11 sezonu şampiyonu sizce kim?

Bunu bile bir şekilde medya karşısında sordurtamıyorlar, yazık

Şimdi ikinci bir soru var bunları mat edecek

Bu sezonki ilk VAR'ın müdahele etmesi gerekirken etmemesiyle gerçekleşen hakem hatası bu mudur?

Basında sabahtan akşama bu iki gündem konuşulursa TFF en fazla 10 gün daha görevde kalabilir

Ama işte medyadaki konuları asla ama asla kontrol edemiyoruz maalesef

Yönetime de sallıyorum ama geçmişteki yönetimler de bunu başaramamışlardı

MHK'nin değerlendirmesine göre VAR müdahalesi gerekmesine rağmen hakemin incelemeye davet edilmediği

Etmiş işte müdahale. Penaltı diyor adam. Penaltı diyorsa niye incelemeye davet etsin. Aptal algınıza sokayım ya.

2 oldu bu adilik. Açık açık penaltı değil Ads haklı demeye getirmişler.
VAR mudahalesi gerekmesinden kasitlari dedigin gibi bu pozisyon penalti degil, VAR hakemi burada cagirmayarak hata yapti.

Bu arada bu pozisyona penaltı verilmesinin bu kadar tartışılmasının anlamı nedir

Gri bir pozisyon

Ben bunlara penaltı verilmemesini tercih ederim ama buna penaltı veren hakeme de yanlış karar vermiş diyemem

Orada net bir hamlesi var savunma oyuncusunun, Mertens'in koşu yoluna geliyor bacağı ve topu ıskalıyor

Gayet net şekilde penaltı olarak da yorumlanabilecek bir pozisyon kesinlikle

Geri
Üst Alt