TFF, Yabancı Kuralının 1 Sezon Daha Devam Edeceğini Açıkladı

Rıza Çalımbay: "Yabancı antrenörler buraya gelince şaşırıyorlar. Dünyanın hemen hemen her yerinde yabancı sayısı serbest. Bizim gibi kısıtlanan yok. Yabancı sayısı serbest olmalı. Yabancı sınırı gibi geri kalmış bir zihniyet mi olur?"

[BeIN Sports]
Hayret beynine kan gitmis

Yarın Kulüpler Birliği toplantısı varmış. Orada son bir görüşülüp karar verilecekmiş. Hadi hayat bahar olsun şu hafta sonu be. Hafta Başakşehir galibiyetiyle başladı. Yabancı kuralının olumlu yönde değişimiyle bitsin ve hafta sonu da seçimde iktidar değişirse 15 Mayıs'ta güzel bir doğum günü kutlarım artık.

futbola yabanci oyuncularimiz da sans bulurlar insallah

Serhan sallamaz. Ulan Fener. Bir şeyleri bok etmenin yolunu hep buluyorsunuz

11 yabancı olması çok daha güzel olur saha içinde hamleleri rahatça yapabilme imkanı sağlar ama eğer 3 yerli devam ederse de elimiz gayet güçlü bana göre. Abdülkerim, Kerem, Yunus, Barış, Berkan, Kazımcan eğer opsiyon kullanılırsa Kaan Ayhan gibi bir alternatifimiz de olabilir. Açıkçası geçen senelerdeki kadar bu kurala hazırlıksız değiliz o açıdan rahatım açıkçası.

Takımı ligden çekelim Avrupa Süper Ligi'ne katılalım

bu kural yeni sezonda mı başlıycak şu an da geçerli mi pek takip edemedim

son duyumlara göre bu sezonki kural devam edecekmis, mantikli 1 karar ciksa sasardim zaten

Geri
Üst Alt