TFF, Yusuf Demir 'Türk Statüsünde Oynayamaz' Dedi!

yusuf'un avusturya, beknaz'ın kırgızistan için oynamasını yürekten destekliyorum.

Ulan elin oğlu it almancı mesud'u Türk statüsünde oynattınız ya? Almanya A Milli takımında oynamış adamı?!!!

Alayınız köpeksiniz valla ya.

benim bildiğim kural 2015'ten önce türkiye'de futbol oynayanlar kuraldan etkilenmicekti örnek veli kavlak, erkan zengin vs. bu bilmem nerenin neyi mesut'u 2021'de geldi nasıl türk statüsünde oynadı?

Mesut özil hangi milli takımı seçmiş bir sorarmısınız ?
Zaten Mesut ve Mesut gibiler bir gün etkilenmesin diye 2015 ve sonrası diye talimat düzenlendi. Mesut milli takım seçimini 2015'den önce yapmıştı.

Resmen gelecekte Türkiye'de oynama planı olan/olabilecek gurbetçi futbolculara tehdit gibi bir şey. Adamın altyapısını verip yetiştirsin, sende sopa göster gel bende oyna yoksa böyle böyle olur diye.

Saçma sapan karar Türk milli takımını seçmesi yerli oyuncu kriterinemi sahip oluyor.
Ozaman bir daire alalım 300.000.-USD verelim türk vatandaşlığı alalım.
Elin suriyeli afganı çat diye türk vatandaşı oluyor bizim oyuncu yabancı sayılıyor
Dava açılsa kesin kazanılır anayasaya aykırı bu kural

Hah tamam Mesut Özil her yaş kategorisinde Türk Milli takımını tercih etmişti çünkü ondan Türk sayıldı. Lan şerefinizi bulsam bir şey deneyeceğim de yok !!!

Daha geçen YKU'nun anasının tenasül organına laf ettim diye şutlandım, şimdi tekrar şutlanamam.

Payitaht izlemiyor diye Türk sayılmadı herhal.

Yeni talimata göre şu anda taslak halindeki bu yabancı kuralı yürürlüğe girmeden önce(2015), başka bir ülkenin A milli takimini tercih etmiş gurbetçiler Turkiye'de yerli statüsünde oynayabilecek. Bu talimat yürürlülüğe girdikten sonra A milli takım tercihini başka milli takımdan yana yapan gurbetçiler Türkiye liglerinde yerli statüsünde oynayamayacak.

Geri
Üst Alt