TFF'den Açıklama: 3-4 Mart Tarihlerinde Ligler Kaldığı Yerden Devam Edecek

1. seçenek net adaletsiz Bjk'ye ekstra puan getiriyor ama 2. seçenek olursa da Bjk "Ben Hatay ve Antep'te deplasmanda oynayıp 1 puan aldım. Fb ve Gs içerde oynayıp 6 aldı. Şimdi deplasmanda oynamadan 6 puan alacaklar" diyebilir haklı olarak.

En iyisi Hatay ve Antep'in lige başka şehirde devam etmesi ama düşseler bile düşürülmemesi bence.
iyi ama içerde bjknin oynayacagı antep ve hatay maclarına da 3 puan verilecek kaptanım.haksızlık yok bence.herkesin alacagı 3 puan.bjk yarıs dısı artık

1. seçenek net adaletsiz Bjk'ye ekstra puan getiriyor ama 2. seçenek olursa da Bjk "Ben Hatay ve Antep'te deplasmanda oynayıp 1 puan aldım. Fb ve Gs içerde oynayıp 6 aldı. Şimdi deplasmanda oynamadan 6 puan alacaklar" diyebilir haklı olarak.

En iyisi Hatay ve Antep'in lige başka şehirde devam etmesi ama düşseler bile düşürülmemesi bence.
Antep belki devam edebilir bile zaten bir şey demedi ya da bu dediğin şekilde devam edebilirler

Hatay bence her türlü imkansız. Futbolcu düzeyinde kaybı olması muhtemel. Şu an bunu düşünecek durumda da değiller.

Bence +3 yazmak yerine ikinci yarı yok gibi değerlendirilebilir bu takımların maçları. Hem takvimi de sanal olarak da olsa doldurmamış olur.

Bu durumda

Hatay-Trabzon
Antep-Hatay
Antalya-Antep
Anlatagücü-Antep
Hatayspor-Kasımpaşa

Maçları da oynanmamış sayılır tabi.

+3 veya bu dışında bir seçenek göremiyorum ben.

Beşiktaş zor deplasman vs diye bakamaz diye de düşünüyorum koptuğu sezonda

Makul süre geçtikten sonra başka şehirde oynatmak en doğrusu olur sanki sonuçta o takımın oyuncuları boşta kalmaz. Süper ligte takımı olmayan şehirlerde oynarlarsa seyircide toplayabilirler.

Oynanmış maçlara dokunulamaz bundan sonrası için değerlendirme yapılır

Önceki maçlarda atılan/yenilen goller görülen sarı/kırmızı kartlar falan herşeyin temizlenmesi lazım ki temizlenemez, bunlarla maç yaptığında 4.sarı kartı yada kırmızı kartı gören oyuncusu olan takımlar var sonraki maça dezavantajlı başlayan bunun ardı arkası kesilmez

valla deprem araya girdi diye karşıdaki rakiplerin tıynetini unutacak da değiliz. hiçbir şey toz pembe değil. zaten galatasaray'ın fazlasına olacak bişey istemeyiz biz, herkes kendini biliyor ama bu karmaşa ortamında fırsattan istifade edilip ülkenin hemen her organizasyonunda olduğu gibi kötü ve beceriksiz, tayinli insanların eline emanet edilen futbolda da kimsenin hakkının gasp edilmesine izin verilmemeli.

Antep belki devam edebilir bile zaten bir şey demedi ya da bu dediğin şekilde devam edebilirler

Hatay bence her türlü imkansız. Futbolcu düzeyinde kaybı olması muhtemel. Şu an bunu düşünecek durumda da değiller.

Bence +3 yazmak yerine ikinci yarı yok gibi değerlendirilebilir bu takımların maçları. Hem takvimi de sanal olarak da olsa doldurmamış olur.

Bu durumda

Hatay-Trabzon
Antep-Hatay
Antalya-Antep
Anlatagücü-Antep
Hatayspor-Kasımpaşa

Maçları da oynanmamış sayılır tabi.

+3 veya bu dışında bir seçenek göremiyorum ben.

Beşiktaş zor deplasman vs diye bakamaz diye de düşünüyorum koptuğu sezonda
Yok gibi değerlendirirsen de rakiplerin alacağı muhtemel puanlar gidiyor. Ben Bjk'yi örnek olarak verdim. Ligin düşme hattında da adaletsizlik yaratacak bunu demek istiyorum.

Ligden çekilme olursa her türlü adil bir sonuç çıkmayacak maalesef.

3 puan verilmesi en dogrusu.neticede fikstürü çeken biz değiliz.bjknin gireceği trip saçma olur bu konuda.bjkye deplasmanda denk gelmiş ilk maçlar,bize içerde.ne yapalım?fikstür bu.ölmüşle olmuşa care yok.içerde de 3 puan aynı,dışarda da.3.seçenegi düşünmeye de gerek yok bence,işleri daha fazla karıstırmamak lazım

alt sıradaki takımlar için antep ve hatay konusu haksızlık olacak evet ama saygı duyulmalı,afet yaşadılar.

Dokunulamaz dedimde başımızdakileri ve süreci unuttum

Odağı şu olaylardan ve seçim sürecinden kaydırıp insanları tekrar futbola focuslamak için bilerek saçma sapan bir karar alma olasılıkları hiç az değil

Geri
Üst Alt