- 26 Kasım 2012
- 179.210
- 241.290
- 5.688
Hakem metin tokatin baldizi Turan Tokat ahbabim beni tokatlamistir
humorda paslanmalar mevcut yakında normale girecektir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hakem metin tokatin baldizi Turan Tokat ahbabim beni tokatlamistir
iyi ama içerde bjknin oynayacagı antep ve hatay maclarına da 3 puan verilecek kaptanım.haksızlık yok bence.herkesin alacagı 3 puan.bjk yarıs dısı artık1. seçenek net adaletsiz Bjk'ye ekstra puan getiriyor ama 2. seçenek olursa da Bjk "Ben Hatay ve Antep'te deplasmanda oynayıp 1 puan aldım. Fb ve Gs içerde oynayıp 6 aldı. Şimdi deplasmanda oynamadan 6 puan alacaklar" diyebilir haklı olarak.
En iyisi Hatay ve Antep'in lige başka şehirde devam etmesi ama düşseler bile düşürülmemesi bence.
He iyi o zaman22-23 gün ediyo yav.ertelenen fb konya macı,bjk antalya macı vs marttan önce oynanacakmıs
İç saha ile deplasman aynı değiliyi ama içerde bjknin oynayacagı antep ve hatay maclarına da 3 puan verilecek kaptanım.haksızlık yok bence.herkesin alacagı 3 puan.bjk yarıs dısı artık
olabilir ama mecburiyetten böyle,verilecek olan yine 3 puan,bjknin gardı düştü zaten.elazıg ve samsun örneginde 3 puan verilmişİç saha ile deplasman aynı değil
Antep belki devam edebilir bile zaten bir şey demedi ya da bu dediğin şekilde devam edebilirler1. seçenek net adaletsiz Bjk'ye ekstra puan getiriyor ama 2. seçenek olursa da Bjk "Ben Hatay ve Antep'te deplasmanda oynayıp 1 puan aldım. Fb ve Gs içerde oynayıp 6 aldı. Şimdi deplasmanda oynamadan 6 puan alacaklar" diyebilir haklı olarak.
En iyisi Hatay ve Antep'in lige başka şehirde devam etmesi ama düşseler bile düşürülmemesi bence.
Dedigim yapilmiş aklin yolu bir.Antep ve Hatay bu saatten sonra daha oynamamalı. Bu ikisi bay geçip ligden de düşmemeliler.
Yok gibi değerlendirirsen de rakiplerin alacağı muhtemel puanlar gidiyor. Ben Bjk'yi örnek olarak verdim. Ligin düşme hattında da adaletsizlik yaratacak bunu demek istiyorum.Antep belki devam edebilir bile zaten bir şey demedi ya da bu dediğin şekilde devam edebilirler
Hatay bence her türlü imkansız. Futbolcu düzeyinde kaybı olması muhtemel. Şu an bunu düşünecek durumda da değiller.
Bence +3 yazmak yerine ikinci yarı yok gibi değerlendirilebilir bu takımların maçları. Hem takvimi de sanal olarak da olsa doldurmamış olur.
Bu durumda
Hatay-Trabzon
Antep-Hatay
Antalya-Antep
Anlatagücü-Antep
Hatayspor-Kasımpaşa
Maçları da oynanmamış sayılır tabi.
+3 veya bu dışında bir seçenek göremiyorum ben.
Beşiktaş zor deplasman vs diye bakamaz diye de düşünüyorum koptuğu sezonda
Haksizlik olur. Bunu yapamazlarBiz ve fb değişmiyor. Bjk+5, başakşehir +4 kazanç sağlıyor
RNE-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi