- 28 Temmuz 2019
- 46.887
- 47.468
- 3.633
2 hafta olmalıydı Antep’e yazık 1 haftada enkazlar kalkmaz en basitinden
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Antep ve Hatay bu saatten sonra daha oynamamalı. Bu ikisi bay geçip ligden de düşmemeliler.2 hafta olmalıydı Antep’e yazık 1 haftada enkazlar kalkmaz en basitinden
Ne diyon lan senantep ve hatay bu sene ligden çekilmeliler küme düşürülmemeliler
hem bizim de işimize gelir
Yerim lan futbolunu adamlar caniyla bogusuyor sacma sapan yorumlar yapip insanin sinirini tepesine cikarmayin 500 600 km belki daha fazla uzaktan sicak evinden yazmasi kolay tabi kaybolun gidin millet yasini tutsunEvet 7 yemeyi biliyorlarsa , ona göre takım kursun diyorum ben de.Depreme göre , acil duruma göre herşeye göre kadro kursun.Kuramıyorsa altyapıdan adam oynar bu riski almıştır.Depremle boğuşan halka bişey demedim.
Galatasaray niye 9 puan fark varken oyuncu getiriyor??Parasına kastı mı var ?
Gücü yoksa da çıkmasın süperlige !
Maç önceleri büyük büyük konuşup Galatasaray ı şöyle yencez böyle yapcaz diyip, Beşiktaştan 7 tane yemeyi bilenlerin düşüneceği bir iş
Nasıl oynarlarsa oynasınlar
Sadece onu da söylemiyorum
Antep 2001 de 3-0 dan 4-3 yenildi ne hikmetse ! Dedi mi ya Galatasaray bir sene kaybetti 6 sene üst üste şampiyon olamadı bizim yüzümüzden diye ??
Malatyanın son maç yerde yatmasından maç yapamadık ve 1 golle şampiyonluk verdik.HERŞEY GÜZELDİ HEMİ O ZAMAN !
Kimse bize sordu mu ya siz şampiyon olamadınız halbuki sizin olmanız gerekiyordu dedi mi ?Kimse Galatasaray ın psikolojisini düşündü mü ?
Bu olayları böyle dallandırıp budaklandırmanın bir anlamı yok.
Futbol özelinde düşüncem budur.
Bu ihtimaller hep var
Kimseye imtiyaz tanınmamalı
Çıkıp oynayacaklar
Onlar orda oynamaz zaten artık.2 hafta olmalıydı Antep’e yazık 1 haftada enkazlar kalkmaz en basitinden
Ligin puan durumu son derece adaletsiz bir şekilde değişmiş olacak böyle olursa.1- kesinlikle şubat ayı sonuna kadar ligler ertelenmeli.
2- süper lig için konuşuyorum, bu ligde bu durumdan majör etkilenen iki takım var, Hatay ve Gaziantep. Kesin olarak bu kulüpler ile istişare edilmeli. Bu kulüplerin dilekleri doğrultusunda karar alınmalı.
İki seçenek var:
Ya bu iki takımın maçları komple iptal olup, geriye yönelik de bu takımların mağlup ettiği takımlara dahil 3'er puan verilip, bu iki takım kesinlikle kümede tutulacak.
Ya da bu takımların kendilerini hazır hissedeceği, yine onların vereceği bir tarih aralığına göre, sadece bu takımların maçları tehir edilip, normal seyir devam edecek.
En ufak, bak binde bir bir durumda dahi bu kulüplerin istekleri kabul edilmeli.
At ligler için de aynı strateji uygulanabilir.
İnanilmaz bir durum ya.
O zaman ikinci seçenek olacak.Ligin puan durumu son derece adaletsiz bir şekilde değişmiş olacak böyle olursa.
Bizim derdimize bak senin derdine bak. Seni insan olarak saymıyorum hadi işine bakhayırdır lan man sen diyon
babanın uşağı yok karşında
klavye delikanlısı
Ya aga, bu konu ile alakalı argümanlar doğrudur ya da yanlıştır da, şu son cümleyi sana yakıştıramadım.Şehirler yıkıldı, yıkılmayanlar evlerine girmeyecek sizse günlerdir bunu tartışıyorsunuz.
Ben küçümseyici bir şey söylemiyorum, Antep ve Hatay’ın durumunun tartışılmasını yersiz görüyorum sadece. Hak veya haksızlığın ya da futbolun oradaki halk için bir önemi kaldığını düşünmüyorum çünkü. Antep’in yönetimi yok, hocası yok kim gider bu dakikadan sonra? Hatay desen başkanı belediye başkanı, şehir gitmiş o adam kulüple mi uğraşır?Ya aga, bu konu ile alakalı argümanlar doğrudur ya da yanlıştır da, şu son cümleyi sana yakıştıramadım.
Federasyon bir karar almis, burada konusu açılmış, biz de bir yorum yazdık. Ben günlerdir bunu konuşmuyorum, bu da bir konudur ve bir yorum yapılmıştır. O zaman konusu da açılmasın.
Benim de canım feci derecede sıkıldı, hiçbir şeyden tad alamıyorum, son derece kalpten üzgünüm, şu anda en önemli konu da depremzede insanların içinde bulunduğu durum. Ben böyle düşünüyorum bunu Allah biliyor da, deprem dışında bir konu ile alakalı her yorum yapana da direkt kucumsemeli tepki cok hoş olmuyor bence.
Keramettin admin izin verince tekrar konuşulabilir şimdilik bu konu konuşulmamalı.Ya aga, bu konu ile alakalı argümanlar doğrudur ya da yanlıştır da, şu son cümleyi sana yakıştıramadım.
Federasyon bir karar almis, burada konusu açılmış, biz de bir yorum yazdık. Ben günlerdir bunu konuşmuyorum, bu da bir konudur ve bir yorum yapılmıştır. O zaman konusu da açılmasın.
Benim de canım feci derecede sıkıldı, hiçbir şeyden tad alamıyorum, son derece kalpten üzgünüm, şu anda en önemli konu da depremzede insanların içinde bulunduğu durum. Ben böyle düşünüyorum bunu Allah biliyor da, deprem dışında bir konu ile alakalı her yorum yapana da direkt kucumsemeli tepki cok hoş olmuyor bence.
Ok.Ben küçümseyici bir şey söylemiyorum, Antep ve Hatay’ın durumunun tartışılmasını yersiz görüyorum sadece. Hak veya haksızlığın ya da futbolun oradaki halk için bir önemi kaldığını düşünmüyorum çünkü. Antep’in yönetimi yok, hocası yok kim gider bu dakikadan sonra? Hatay desen başkanı belediye başkanı, şehir gitmiş o adam kulüple mi uğraşır?
Lig 2 hafta sonra devam eder diye ilk ben yazdım dün ama burada küme düşmesinler diyerek kimseye hak kazandırmış olmayacağız. Maçlarını oynamazlarsa oyuncular maaşlarını alamaz gider zaten, olayın bir ton boyutu var.
Kero adm iyidir ya.Keramettin admin izin verince tekrar konuşulabilir şimdilik bu konu konuşulmamalı.
SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
yörrüüüüBizim derdimize bak senin derdine bak. Seni insan olarak saymıyorum hadi işine bak