TFF'den Açıklama: 3-4 Mart Tarihlerinde Ligler Kaldığı Yerden Devam Edecek

Yapilacak belli. Hatay ve cekilirse Gaziantep'le oynanmis ve oynanacak maclar icin tum takimlara ucer puan yazilir. Ikinci bir alternatif yok bence.
Dediğin çok adaletsiz o yüzden katılmıyorum. Sonuçta ilk yarıda bu takımlar tüm takımlara karşı oynadılar dediğin de hem Hatay ve Antep'in hakkına giriyorsun sonuçta puanlarına göre yayıncı kuruluştan para alacaklar hem de bu takımları sahada yenen takımların hakkına giriyorsun. 2. yarı için tüm maçları mağlup sayılması her türlü en mantıklı karar.

2.seçenek makul olanı.1.seçenek basaksehir ve bjkye yararken Galatasaray,fenerbahce,trabzon ve adanademire haksızlık yapılmıs oluyor

Arkadaşlar tek bir takım Allah korusun kazada hayatını kaybetse ne olursa aynısı olur.

Burada maksat haksızlık yaratmadan o takımın veya kentin hakkının korunması.

Diğer noktayı polemik unsuru haline getirmeden, fikstüre göre en hakkaniyetli metot neyse o olmalı.

Kalan maçlara istersen +3 yaz istersen yokmuş gibi say.

17 takım gibi bir ikinci yarı değerlendirilir ama bu takımların geriye dönük puanlarının silinmesi onların emeğine de ayıptır.

Atıyorum o sene orada oynayan futbolcu belki şu günlerde ölüm savaşı veriyor. Hatay’da, Malatya’da hayatını kaybedenler var.

Adamların o gün yaptıklarını da yok saymamak zaten lazım. Ama odak onlar olmalı dediğim gibi. Bu sene veya seneye değil, İSTEDİKLERİ ZAMAN Lige dönebilmeliler bir sefere mahsus bence

reis biz bu 3-4 hafta baya boslukta hissedecegiz.roma ile hazırlık macı denk gelebilir sanki,iyi de olur
Roma'nın fikstür önemli. Avrupa kupaları maçları da başlıyor zor lakin olay çok geçmeden yapılsaydı hala gündemde olacağı için daha fazla gelir elde edilmesi ve bağışlanması için iyi olurdu.

1. seçenek net adaletsiz Bjk'ye ekstra puan getiriyor ama 2. seçenek olursa da Bjk "Ben Hatay ve Antep'te deplasmanda oynayıp 1 puan aldım. Fb ve Gs içerde oynayıp 6 aldı. Şimdi deplasmanda oynamadan 6 puan alacaklar" diyebilir haklı olarak.

En iyisi Hatay ve Antep'in lige başka şehirde devam etmesi ama düşseler bile düşürülmemesi bence.

Bir de orta sıralar ve düşme hattında da buna benzet bir sürü olay olacak.

sahada oynanmış, bitmiş, kazanılmış kaybedilmiş bir maçın sonucunu kagıt uzerinde degiştirmek sporun ruhuna aykırı oldugu gibi depremden etkilenen futbolcuların emegine de saygısızlıktır. durum bizim lehimize de olsa aleyhimize de olsa fikrim degişmez.

Geri
Üst Alt