- 2 Temmuz 2011
- 132.690
- 55.606
- 5.338
@Gürbüz Kayalar renkdaş 22-23- subatta bu maclar oynanacak büyük ihtimal
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok gibi değerlendirirsen de rakiplerin alacağı muhtemel puanlar gidiyor. Ben Bjk'yi örnek olarak verdim. Ligin düşme hattında da adaletsizlik yaratacak bunu demek istiyorum.
Ligden çekilme olursa her türlü adil bir sonuç çıkmayacak maalesef.
Baya sıkışık olacak fikstur kupada oynanirsa, hele fbnin avrupa maclari da var. Burdan 1 magduriyet cikarma ihtimalleri cok yuksek22-23 gün ediyo yav.ertelenen fb konya macı,bjk antalya macı vs marttan önce oynanacakmıs
o yuzden ertelenen maclar daha erken oynanır büyük ihtimalBaya sıkışık olacak fikstur kupada oynanirsa, hele fbnin avrupa maclari da var. Burdan 1 magduriyet cikarma ihtimalleri cok yuksek
Muslera bu tarihlere göre maç kaçırmaz o zaman.
diyebilir ama buna haksızlık denmez şanssızlık denir en fazla. fikstür diye bir şey var oyunun kuralında. bu mantıkla biz devre arasında transfer yaptık mesela, diğer takımlar transfer yapmadan oynadı biz transfer yaptıktan sonra oynuyoruz deme hakkı var mı kimsenin?1. seçenek net adaletsiz Bjk'ye ekstra puan getiriyor ama 2. seçenek olursa da Bjk "Ben Hatay ve Antep'te deplasmanda oynayıp 1 puan aldım. Fb ve Gs içerde oynayıp 6 aldı. Şimdi deplasmanda oynamadan 6 puan alacaklar" diyebilir haklı olarak.
yarı finaller de tek maç olabilir finale çıkan takımların 3 maçı kalıyor.Kupayı iptal etmeleri lazım bu sene için süre yetmez yoksa
Antep kupada da varmış Çeyrek Finalde.
Onlardan pek ses gelmedi ama devam etmeleri de sürpriz olmaz.
transfer dönemi devam ediyo,transfer yapmazlarsa çekilirleretmezler bence çünkü bazı yabancıları ülkeyi terk etmiş
Ertelenen maclar zaten 1 mac. Ben bunu kast etmedim. Herkes icin sıkışık olan maçlar, kupada oynanirsa. Fb,basak, sivas ve tur atlarsa ts icin daha da sıkışık olacak. Bunlardan fb ve sivas kesin magduriyet çikarir kendilerineo yuzden ertelenen maclar daha erken oynanır büyük ihtimal
Kupayi kazanan konferansa katilma hakki kazaniyor. O hak ne olacak ozaman?Kupayı iptal etmeleri lazım bu sene için süre yetmez yoksa
Öyle efsane mac yapsinlar alex hoojdonk lincoln kewell lugano melo vs güzel olurgs fb yardım macı yapılmalıdır
abi o zaman 19-20 subata fb konya macını vs cekip,kupa fikstrünü yeniden organize edeceklerErtelenen maclar zaten 1 mac. Ben bunu kast etmedim. Herkes icin sıkışık olan maçlar, kupada oynanirsa. Fb,basak, sivas ve tur atlarsa ts icin daha da sıkışık olacak. Bunlardan fb ve sivas kesin magduriyet çikarir kendilerine