TFF'den Açıklama: 3-4 Mart Tarihlerinde Ligler Kaldığı Yerden Devam Edecek

Ahmet Nur Cebi 'bizi de sampiyonluk yarisina sokmalilar' demeye baslamis mi hahah, ya vallah bosuna demedim ben lig oldugu gibi devam etmeli yoksa saibeli puan tablosuna hazir olun diye. Simdi kendisine nasil daha avantajli bir puan tablosu olur onu istiyormus. Bak sen hele. Ne utanmaz herif ya.

işin saçma yani bu tff'nin oynanmış maçara 3 puan vermesi beni şaşırtmaz çünkü tjk'nin saçma bi lobisi var

3 GUN ONCE ben futbol hakkında konuşunca
Lanlı, lunlu klavyeden yazan ızmaritler futbol konuşur olmuş..Ne değişti. ?

Futbol konuşulmazmış.. : ))
(dertleri benle çünkü ben ne dersem alıntı yapmaya çalışan, aklınca bana laf sokmaya çalışan ve buna çanak tutanlardan bahsediyorum.Lakin fikir soran ya da saygı çerçevesinde beni eleştiren dostlara değil lafım onlar benim başımın tacı )

Eee konuşuyorsunuz işte..

Senin kendi kulübün bile Zanioloyu getirdi .Git ağla o zaman Dursun Başkana neden transfer yaptın diye: )

Sen hayatın akışını karşı gelemezsin
Gerekirse yarın başka bir felaket olur ama mecburuz konuşmaya, transfer yapmaya
Klavyeden duyar kasmayın.
Bişeyler başarın önce, o zaman ihtiyacı olan insanlara daha çok el uzatabiliriz

Bak benim sülalem rahat.Toplasan depremden beri doğru düzgün yemek yemedim.
Klavye üzerinden bana diklenince benim yerime geçmiş olmuyorsun.Benim bilgi seviyem de aktarılmıyor.

Beni tanıyan herkes, Galatasaray’ı ve Galatasaraylıları ne kadar sevdiğimi bilir.
Klavyenin gazına gelip burda hiçbir büyüğünüze ya da kardeşinize hakaret etmeyin.

Bu ahlaksız içten içe depremin olduğuna bile seviniyordur ha öyle karaktersiz bir adam

Ahmet nursuz cebi en hafif tabirle seref yoksunu bi mahlukattir.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

3 GUN ONCE ben futbol hakkında konuşunca
Lanlı, lunlu klavyeden yazan ızmaritler futbol konuşur olmuş..Ne değişti. ?

Futbol konuşulmazmış.. : ))
(dertleri benle çünkü ben ne dersem alıntı yapmaya çalışan, aklınca bana laf sokmaya çalışan ve buna çanak tutanlardan bahsediyorum.Lakin fikir soran ya da saygı çerçevesinde beni eleştiren dostlara değil lafım onlar benim başımın tacı )

Eee konuşuyorsunuz işte..

Senin kendi kulübün bile Zanioloyu getirdi .Git ağla o zaman Dursun Başkana neden transfer yaptın diye: )

Sen hayatın akışını karşı gelemezsin
Gerekirse yarın başka bir felaket olur ama mecburuz konuşmaya, transfer yapmaya
Klavyeden duyar kasmayın.
Bişeyler başarın önce, o zaman ihtiyacı olan insanlara daha çok el uzatabiliriz

Bak benim sülalem rahat.Toplasan depremden beri doğru düzgün yemek yemedim.
Klavye üzerinden bana diklenince benim yerime geçmiş olmuyorsun.Benim bilgi seviyem de aktarılmıyor.

Beni tanıyan herkes, Galatasaray’ı ve Galatasaraylıları ne kadar sevdiğimi bilir.
Klavyenin gazına gelip burda hiçbir büyüğünüze ya da kardeşinize hakaret etmeyin.
2 gün önce zaniolo konusunda yanlıs anlaşıldım bende.sonuc 24 yasında deprem yüzünden yüksek tansiyona yakalanan sergen zeren.kafamın ortasına kadar saplandı agrı.doktor uyardı. deprem sayfasında da sürekli aktifim.futbol mevzusu öyle bişeyki,ahmet nur cebi gibi hayasızlar cıkıp bi anda senin takımının hakkına göz koyunca delirebilyosun işte

ara ara ligde iyi giden takımı düşünüyorum,ne zaman hazırlık macı yaparız,zanioloyu nasıl hazır ederiz diye...muslera bu arada iyileşmiş olacak mesela.normal gündemi de düşünmeden edemiyorum

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Lig ya iptal edilmeli ya da şu anki haliyle sonuçlanmalı. Küme düşme falan olmadan önümüzdeki sezon devam.

Kupayı versinler, yeni sezona hazırlanalım.

Niye iptal edilecek kardeşim, oynatmamak istiyorlarsa bu haliyle tescil etsinler.

Bana göre oynatmamayı asla düşünmezler. Çünkü insanların futbola tekrar kanalize olmasını en çok iktidar ister. Maalesef şu bir gerçek ki bu ülkede bir toplulukta genellikle ya siyaset ya da futbol konuşulur. Futbol konuşulmazsa siyaset konuşulur ve bu durum iktidarın en son isteyeceği şey olur.

Geri
Üst Alt