Tarık Çetinkaya
10 Numara!
- 17 Eylül 2018
- 15.079
- 15.832
- 1.698
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
küçük camiadan beklenen açıklamalar böyle bi saçmalık olmayacaktır geçmiş maçlara müdahale etmek ne demek umarım antep ligden çekilmez buBen malımı biliyorum, allah sizin belanızı versin gerçekten ne kepaze bi takımsınız ya
Ekli dosyayı görüntüle 192105
Rezil adam,sinsi adam tffden açık açık torpil isteyen bunu mu yapmayacak gram şaşırmadım.Ben malımı biliyorum, allah sizin belanızı versin gerçekten ne kepaze bi takımsınız ya
Ekli dosyayı görüntüle 192105
Antep devam edecek gibi. Oradaki durum Hatay kadar kaos değil.küçük camiadan beklenen açıklamalar böyle bi saçmalık olmayacaktır geçmiş maçlara müdahale etmek ne demek umarım antep ligden çekilmez bu
2 gün önce zaniolo konusunda yanlıs anlaşıldım bende.sonuc 24 yasında deprem yüzünden yüksek tansiyona yakalanan sergen zeren.kafamın ortasına kadar saplandı agrı.doktor uyardı. deprem sayfasında da sürekli aktifim.futbol mevzusu öyle bişeyki,ahmet nur cebi gibi hayasızlar cıkıp bi anda senin takımının hakkına göz koyunca delirebilyosun işte3 GUN ONCE ben futbol hakkında konuşunca
Lanlı, lunlu klavyeden yazan ızmaritler futbol konuşur olmuş..Ne değişti. ?
Futbol konuşulmazmış.. : ))
(dertleri benle çünkü ben ne dersem alıntı yapmaya çalışan, aklınca bana laf sokmaya çalışan ve buna çanak tutanlardan bahsediyorum.Lakin fikir soran ya da saygı çerçevesinde beni eleştiren dostlara değil lafım onlar benim başımın tacı )
Eee konuşuyorsunuz işte..
Senin kendi kulübün bile Zanioloyu getirdi .Git ağla o zaman Dursun Başkana neden transfer yaptın diye: )
Sen hayatın akışını karşı gelemezsin
Gerekirse yarın başka bir felaket olur ama mecburuz konuşmaya, transfer yapmaya
Klavyeden duyar kasmayın.
Bişeyler başarın önce, o zaman ihtiyacı olan insanlara daha çok el uzatabiliriz
Bak benim sülalem rahat.Toplasan depremden beri doğru düzgün yemek yemedim.
Klavye üzerinden bana diklenince benim yerime geçmiş olmuyorsun.Benim bilgi seviyem de aktarılmıyor.
Beni tanıyan herkes, Galatasaray’ı ve Galatasaraylıları ne kadar sevdiğimi bilir.
Klavyenin gazına gelip burda hiçbir büyüğünüze ya da kardeşinize hakaret etmeyin.