Halim Kırıkçı
Tek Yumruk
- 12 Ocak 2011
- 68.066
- 35.197
- 3.758
bu yabancı kuralı 5 yıl filan degil saglam bir temelde olmalı ve birdaha hic degismemeli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Başka bir konuda yazmıştım bunların istediği kuralın uygulanması imkansız eğer emsal hale getirirlerse ilerleyen dönemlerde şampiyonluk direk el değiştirir. Ha böyle bir tablo olsa bu kural emsal haline getirirse o gün bir yerleri yana yana diğer kuralı getirmek için diretirlerdi çünkü bunlar öyle bir karaktersiz camiadır.Diyelim ki tüm maçlar silindi emsal karar değişti yeni hale geldi bundan sonrası içinde yasalarla kabul edildi.
34. hafta 31. hafta maçlarından önce 2 takım ligden şartlar gereği çekilse ve o an puan durumu böyle olsa;
1) Beşiktaş 30. hafta 68 puan +25 averaj (Antep +3, Hatay +3, Antep dep 1, Hatay dep 3)
2) Galatasaray 30. hafta 68 puan +20 averaj(Antep 3, Hatay +1, Antep dep 0, Hatay dep 0)
Bu karar emsal yapılırsa;
1) Galatasaray 26. hafta 64 puan
2) Beşiktaş 26. hafta 58 puan
Kalan 4 haftada yakalamaları mümkün değil şartlar böyle olsa kabul ederler miydi etmezler miydi bu sorunun cevabına göre uygulanması gereken kural bellidir. Boşa ağlamasınlar en adaletli emsal karar budur yok deplasman fazla oynadım yok şunu yaptım bizde Antep'e karşı 10 kişi oynayıp maçı kazandık demek ki kazanılabiliyormuş.
Torpillik olmasin bidaki senelere kötü örnek olurYaw versinler şu malların 5 puanlarını. Hatta biz isteyelim böyle yapın diye. Bizi etkileyen bir sey yok fener düşünsün.
Her çığırtkanlık çıkarana istediği verildiği için kaostan kurtulmuyor Türk futbolu.Yaw versinler şu malların 5 puanlarını. Hatta biz isteyelim böyle yapın diye. Bizi etkileyen bir sey yok fener düşünsün.
tffLale Orta ne alaka
Mhk başkanı la o, bununla bir alakası olamaz
1) MHK, TFF Başkanı'nın teklifi ve Yönetim Kurulu'nun onayı ile atanan bir başkan ile sekiz (8) üyeden oluşur. 2) MHK kendi üyeleri arasından bir başkan vekili seçer.Mhk başkanı la o, bununla bir alakası olamaz
Ula Vasfi bunun TFF kararlari ile ne alakası var yav1) MHK, TFF Başkanı'nın teklifi ve Yönetim Kurulu'nun onayı ile atanan bir başkan ile sekiz (8) üyeden oluşur. 2) MHK kendi üyeleri arasından bir başkan vekili seçer.
aynı kurum işte atayan belli kuralları uygulayan kurum tff.
lale ortayı mhk başkanı yapan kurum yarın bjk'ye 15 puan ekleyebilir onu diyorum.