TFF'den İstediği 5 Puanı Alamayan Beşiktaş, UEFA'ya Gidiyor! 😂

Diyelim ki tüm maçlar silindi emsal karar değişti yeni hale geldi bundan sonrası içinde yasalarla kabul edildi.

34. hafta 31. hafta maçlarından önce 2 takım ligden şartlar gereği çekilse ve o an puan durumu böyle olsa;
1) Beşiktaş 30. hafta 68 puan +25 averaj (Antep +3, Hatay +3, Antep dep 1, Hatay dep 3)
2) Galatasaray 30. hafta 68 puan +20 averaj(Antep 3, Hatay +1, Antep dep 0, Hatay dep 0)

Bu karar emsal yapılırsa;
1) Galatasaray 26. hafta 64 puan
2) Beşiktaş 26. hafta 58 puan

Kalan 4 haftada yakalamaları mümkün değil şartlar böyle olsa kabul ederler miydi etmezler miydi bu sorunun cevabına göre uygulanması gereken kural bellidir. Boşa ağlamasınlar en adaletli emsal karar budur yok deplasman fazla oynadım yok şunu yaptım bizde Antep'e karşı 10 kişi oynayıp maçı kazandık demek ki kazanılabiliyormuş.
Başka bir konuda yazmıştım bunların istediği kuralın uygulanması imkansız eğer emsal hale getirirlerse ilerleyen dönemlerde şampiyonluk direk el değiştirir. Ha böyle bir tablo olsa bu kural emsal haline getirirse o gün bir yerleri yana yana diğer kuralı getirmek için diretirlerdi çünkü bunlar öyle bir karaktersiz camiadır.

Seneye 8+3 devam demek ki

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yaw versinler şu malların 5 puanlarını. Hatta biz isteyelim böyle yapın diye. Bizi etkileyen bir sey yok fener düşünsün.

Yaw versinler şu malların 5 puanlarını. Hatta biz isteyelim böyle yapın diye. Bizi etkileyen bir sey yok fener düşünsün.
Her çığırtkanlık çıkarana istediği verildiği için kaostan kurtulmuyor Türk futbolu.

Mhk başkanı la o, bununla bir alakası olamaz
1) MHK, TFF Başkanı'nın teklifi ve Yönetim Kurulu'nun onayı ile atanan bir başkan ile sekiz (8) üyeden oluşur. 2) MHK kendi üyeleri arasından bir başkan vekili seçer.

aynı kurum işte atayan belli kuralları uygulayan kurum tff.

lale ortayı mhk başkanı yapan kurum yarın bjk'ye 15 puan ekleyebilir onu diyorum.

Boyle soysuz rakipler ve aciz yonetimler oldukça bu ülke futbolundan zaten bir sey olmadı olmayacak. Bir karar alınmis hala üstünde tartışılmasına izin veriliyor. Tff bir karar almissa bugun bu herifler nasil toplanıp bir tavsiye kararı alabilir. Tff ne seyime yariyor. Bi de play offu uygun bulmuyorum demis kralzadeye bak. Bu pislikler yarın şampiyonluğumuzu da karalayacaklar. Gerek yok versinler ne veriyorlarsa 2.lik icin cekissinler.

1) MHK, TFF Başkanı'nın teklifi ve Yönetim Kurulu'nun onayı ile atanan bir başkan ile sekiz (8) üyeden oluşur. 2) MHK kendi üyeleri arasından bir başkan vekili seçer.

aynı kurum işte atayan belli kuralları uygulayan kurum tff.

lale ortayı mhk başkanı yapan kurum yarın bjk'ye 15 puan ekleyebilir onu diyorum.
Ula Vasfi bunun TFF kararlari ile ne alakası var yav

Tamam öyle olsun.

Toplantıya katılmayan umraniye,alanya,karagumruk,konya kulüpleri de tff nin verdiği karar devam etsin demiş çünkü karar değişirse bunlar da mağdur olacak..Sivas farketmez demiş. Burada bile çoğunluk değiller..

O kadar küçükler ki akıllarınca 7 ye 4 muhabbeti yapıp algı kasacaklar.

Sampiyonluk,puan.. herseyi dileniyor herifler.Acinacak haldeler

Baştan saçmalık zaten. Daha fazla uzatmayıp, ligin mevcut puantajla devam edeceğini açıklamalı TFF. Kulüplerin tamamı aksi görüş bildirse bile değişmemeli. Bu mevzuda yanlış yapılırsa 'yol olur'...

Sevimsiz başkanları da biliyor da işte popülizm yapacak aklı sıra. ''Aman da kulübün menfaatlerini nasıl savunuyor'' desinler maksat...

8jk bahsedilen 2 macıda kazansaydı bu sekılde konusurmuydu işte buna cevap verememiş,amacı tamamen gündemi degistirmek cünkü taraftarı kendisini istemiyor

Dua edelim fenerle aynı puandayız. 1 puan fazlamız olsaydı eyvah eyvah.

Ahmet Nur Çebi, deprem felaketi nedeniyle ligden çekilen Hatayspor ve Gaziantep FK'nin maçlarının geçersiz sayılması için UEFA'ya başvuruda bulundu.

Haberler.com - Spor

Geri
Üst Alt