TFF'den Türk Futbolunu Bitirecek Yeni Kurallar!

Şeytan rıdvan mest olur artık istiklal marşı okuyan adamlar görünce.Herif maçta oynanan oyuna değil maç öncesi marşları kontrol ediyor futbol cahili hırt.

Öyle yada böyle beinsportu iptal edicektim bu sene üye olduğum için zaten köpek gibi pişman olmuştum. bu kararda tuzu biberi oldu. Başka platformlardan izleme şansım varken neden tarık çamdal şener gibi çöplere para ödeyeyimki.

Bu kararla birlikte 8 yillik aboneligimi durdurmus vaziyettim

Basiretsiz gerizekalilar

Ya tamam Sercan Acun'un programından elenmiş. Bedava yerli forvet. Onu alırız. Arda da gelmiş geliyor gelecek diyorlar. Etti 2. Bi de altyapıdan koyarız ilk 11'e.

aklı olan iyi kullanır kuralı ligi domine etmek şimdi daha da kolay olacak.
parayı melo gibi şneijder,drogba gibi adamlara veririz belki. 35lik kötürümlere, vasat yabancılara değil
altyapıya önem artar
dediğim gibi mantıklı olan götürür

When life gives you lemons, you make lemonade

Keşke zamanında muslerayı türk yapsaydık. 5 sene vatandaş olarak takılsaydı yerli statüsünde oynayabilecekti

Bence büyüklerden daha cok kücük takimlara zarar verecek bu kural. Büyük takimlar ne kadar batik olursa bile, anadolu takimlarin iyi türklerini kapar. Bu sefer ama cok yüksek bonservis falan ödemeden alirlar oyunculari.

Böylece onlar 3 sene sonra 5 tane cöp türkle büyüklere karsi bir halt edemeyip averaj takimi olmaya baslarlar. Simdi bari kafa tutabiliyorlar ama bu 3 seneye degisir.

Bunu yeni sezona 1.5 ay kala mi açıklıyorlar? Mal herifler. Bari 10 yabancı yapın da 8+2 filan olsun

Geri
Üst Alt