TFF'den Türk Futbolunu Bitirecek Yeni Kurallar!

Ben asıl Anadolu kulüplerini göreceğim, sırf yalakalık adına düşsün istediler sanıyorlar ki eskisi gibi 1 etmeyecek adamı 10 a satacaklar lan olm kimsede para yok Allahın geri zekalıları herkes ya gurbetçi ya alt yapı yapacak sizde büyük takımlardan daha çöp yerliler ile artık bırak başabaş oynamayı her maç fark yememek adına kıçınızı yırtacaksınız olan yine Türk futboluna olacak. Siz düşünün biz öyle ya da böyle bunun da çaresini buluruz 4 yabancı ile UEFA bile aldık her ne kadar dönemler çok farklı da olsa

Avrupa Futbolu bu karara büyük kıskançlık ile bakıyor.

Rezalet. Artık türk futbolu diye bir şey yok benim için. Takımımı ne kadar sevsem de bu saatten sonra maç muç izlemem. Kendileri çalıp kendileri oynasın. Bugün futbolun bittiği gündür

Rezalet bir karar. Teknik direktör maç sırasında artık onun yaşı kaçtı bu altyapıdan mıydı, dur lan yanlış yaptık hoop sen dur sahaya girme kurar ihlali diye diye kalp krizi geçirir.

250000 dolarlık ev alarak (3 sene satmamak koşuluyla) direkt Türk vatandaşlığı alınmıyor mu? Galatasaray çok isterse bunu kullanabilir

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

böyle bir öküzlük olabilir mi ya? dünyada su cag disi kurallari duyan futbolseverler bize götüyle güler

baskette bile 5 yabancı yok mu yav ben mi yanlıs biliyorum

Geri
Üst Alt