Alper Yılmazlar
Berlin Panteri
- 21 Nisan 2013
- 45.298
- 14.962
- 1.828
Anadolu takımlarının çıkışı bitti geçmiş olsun, şimdi kendileri düşünsün. 3 büyükler için hiç bir zaman sıkıntı olmaz bu durum, eski 3 takımlı düzene dönülecek.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
maç kadrosuna 11 tane yazabiliyorsun ama 8 tanesi sahada olabilecek...O oyuncular yedekte durabilirler mi bari
Iyi bari tribün olayi kalktimaç kadrosuna 11 tane yazabiliyorsun ama 8 tanesi sahada olabilecek...
Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk
Lan adam öksürürken ciğerini bıraktı gözümün önünde.yav adam emrah abiyi yiyo işte işe gelmemek için
Ahaber gibi adamsinIyi bari tribün olayi kalkti
Ha?Ahaber gibi adamsin
Kalkan bi sey yok anlaminda dedim
musap yaş kaçtı senin dostum
musap yaş kaçtı senin dostum
giderek azgınlaşıyorsun
Ben şimdiden iptv araştırmaya başladım.Bu lig senede 1200 tl haketmiyor bencedeSeneye kesin olarak Bein üyeliğini yenilemeyeceğim. Ne web ne dekoder. Bıktırdılar artık Galatasarayımızın yeri ayrı ama bu Türkiye Ligi izlenmez. Batsın hepsi pisliğinde boğulsun.
Yabancı serbest olmadan önce türk sayılıyordu. Şimdi de muhtemelen sayılmaya başlayacakbilmiyorum bilen var mı, vedat muriç,mesut özil,jimmy durmaz, emre can vs. gibi türk pasaportu olan ama başka ülke için oynayanlar yerli sayılıyor mu?