TFF'den Türk Futbolunu Bitirecek Yeni Kurallar!

Seyircisi az olan Anadolu takımları en büyük zararı görecek. Başakşehir için de kötü oldu. En az bizi etkiler. Altyapımız hepsinden iyi. U21, U19, U18 liglerinde falan hep biz şampiyon olmuşuz. Gurbetçi Türklere de yöneldik mi tamamdır.

Sınırlardan korkacak en son takım biziz. Her türlü sınırda şampiyon olmuşuz zaten, yine oluruz. Kısa vadede Avrupa ile rekabet şansımız da yok diyelim hadi. Ben asıl gençlere üzülüyorum. Son yıllarda uluslararası seviyede kaç tane oyuncu çıktı. Sınır olsa senelik 3m alıp Türkiye'de kalacaktı birçoğu. Bundan sonra böyle olacak. İdealist olanlar haricinde hepsi bol sıfırlı sözleşmelere imza atıp potansiyeline ulaşamadan kariyerini bitirecek buralarda. Görmemek için kör olmak lazım. Ama bunların niyeti zaten futbol değil.

Gümleyen ekonomi de amaç dışarı para çıkmasın diye alınmış bir karar başka açıklaması yok bizdeki oyuncular çöp asıl itirazı maskeli hamsi, göksel ve alanyaspor yapması lazımdı onlardan ses çıkmıyor emir gelmiş zaten koşulsuz biat eden camialar

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bilmiyorum bilen var mı, vedat muriç,mesut özil,jimmy durmaz, emre can vs. gibi türk pasaportu olan ama başka ülke için oynayanlar yerli sayılıyor mu?

Seneye kesin olarak Bein üyeliğini yenilemeyeceğim. Ne web ne dekoder. Bıktırdılar artık Galatasarayımızın yeri ayrı ama bu Türkiye Ligi izlenmez. Batsın hepsi pisliğinde boğulsun.

Ulan madem ben öyle uygun gördüm yabancı oynatmanıza müsaade eder miyim diyecektin niye sordun tüm kulüplere tek tek

Geri
Üst Alt