TFF'den Türk Futbolunu Bitirecek Yeni Kurallar!

Kaan akbaba olur ama 3. İsim aklima gelmiyor.
Emre kilinc olabilir.
Saracchi yollanabilir yerli alternatif bulunursa çok ekstrası olmayan bir adam. Mhy gelseydi çok sıkıntı yaşamayacaktık aslında.

atalaylara yunuslara şans vermesi lzm artık hocanın.

saçma sapan adamlara gerek yok.

biri 28 maçta 4 gol 5 asist, diğeri 12 gol 10 asist yapmış.

yazıktır sabrilere aydınlara verilen şansın çeyreği bu çocuklara verilmeli
Benim Yunus'tan pek ümidim yok açıkçası daha önce de yazmıştım Çolak kadar bile olamaz bence. Ali Yavuz öyle değil mesela kesin kadroda olmalı. Diğer alternatifler de değerlendirilmeli net olarak katılıyorum. Selçuk'un oyuna girdiği bir sezonu daha kaldıramayız.

Süleyman Hurma: "Ben yabancı kısıtlamasına kesinlikle karşıyım. Yabancı kuralı serbestliğinde ülke futbol tarihinin Avrupa'da forma giyen Türk futbolcusu rekoru kırılmıştır."

Bunu anlamayan ve goremeyen beceriksizler Turk futbolunu yonetiyorlar iste. G*tleri yiyorsa Mehmet Demirkol veya Fatih hoca ile bir yayin yapsinlar yabanci siniri hakkinda, dogrulari yuzlerine vurunca suratlarini gormek istiyorum.

Su an hic bir zaman olmadigi kadar Türk futbolcu oynuyor yurt disinda.

Futbol katilleri hala yabanci siniriyla ugrasiyorlar, güya Türk futbolunu gelistirecekler. Sizin gibiler yüzünden gelismiyor iste Türk futbolu kodumun yamyamlari.
Dostum adamlarin umurumda değil ki ne kadar oyuncunun yurt dışına gittiği, dertleri kulüplerin verdiği milyon euroların yabancı topcu vasıtasıyla yurt dışına değil yerli topçuyla yurt içinde kalması bunu da böyle yapıyorlar tamamen siyasi karar.

Dertleri hiçbir zaman Türk futbolu olmadı kendilerini düşünüyorlar tepetaklak olan ekonomiyi bu muhteşem hamleyle düzeltecek reis :)

Maalesef hic bir takim suan kadrosunda 4-5 tane direk 11'de oynayacak yerli oyunculara sahip degildir ve bulamazlar da. Cunku hepsi Avrupa'da top kosturuyor. Sonucta bu karardan dolayi her takimda aslinda formayi haketmeyen ama mecburen ilk 11'de oynayacak yerli oyuncular gorecegiz.

Eski duzen h.o.

2022/23 de 6+4 diyorlar. Haha buda dogruysa artik Beinsportsa para falan vermem.

Saracchi yollanabilir yerli alternatif bulunursa çok ekstrası olmayan bir adam. Mhy gelseydi çok sıkıntı yaşamayacaktık aslında.

Benim Yunus'tan pek ümidim yok açıkçası daha önce de yazmıştım Çolak kadar bile olamaz bence. Ali Yavuz öyle değil mesela kesin kadroda olmalı. Diğer alternatifler de değerlendirilmeli net olarak katılıyorum. Selçuk'un oyuna girdiği bir sezonu daha kaldıramayız.

Mert hakanı bir şekil almadıydık.Yönetim yok başta.Millet hocaya kızıyor da yeminle hoca şuan olmasa paramparça oluruz.Nerede abi albayrak ve gunay ?

makul daha beter bir şey bekliyordum. tribünde oturtmak gibi mesela.

Hemen Güray Vural ve Serdar Gürleri yıllık 4 milyon euroya alalım kimse kapmadan.

Dikkat edin kısa vadeli ve detayları olmayan bir karar var ve 1 tane bile kulüp itiraz etmedi edemezde !

Hala Beine para veren var mı ya ? Hemde internet varken.

Caner Gökhan gibi fosillerle mhy çuvalla paraya kaptı diye sevinen yalı çocuğu gibi plansız kulüpler bu süreçten en büyük kazığı yiyecek olanlar

Mecnun denen sikeci herif simdi basini duvarlara vuruyordur Emre ve Mert bedava gidiyor diye. Ikisinden herhalde rahat bi 10 Milyon € kaldirirdi bu karardan sonra.

Yerli topcularin ve menajerlerin bu karara bayildigina emin olmakla beraber merak ettigim bir sey var. Bu bizim genclerin yurtdisina gidis olayi yabanci sinirinin yukseltilmesiyle direkt olarak baglantili mi yoksa zamanlamasi tamamen bir tesaduften mi ibaret? Yani sadece iyi bir jenerasyon yakalamis olamaz miyiz?

Hocanın bu kurala çok önceden hazırlıklı oldugunu tahmin ettiğini düşünüyorum

Geri
Üst Alt