- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
mhy fb ye gidiyor diye mutludurMecnun denen sikeci herif simdi basini duvarlara vuruyordur Emre ve Mert bedava gidiyor diye. Ikisinden herhalde rahat bi 10 Milyon € kaldirirdi bu karardan sonra.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mhy fb ye gidiyor diye mutludurMecnun denen sikeci herif simdi basini duvarlara vuruyordur Emre ve Mert bedava gidiyor diye. Ikisinden herhalde rahat bi 10 Milyon € kaldirirdi bu karardan sonra.
Mecnun denen sikeci herif simdi basini duvarlara vuruyordur Emre ve Mert bedava gidiyor diye. Ikisinden herhalde rahat bi 10 Milyon € kaldirirdi bu karardan sonra.
paradan ziyade siyasette son dönemdeki aşırı milliyetçilik ve yabancı nefretinin sonuçları gibi.Milli takımın başarılı olduğu, ülkeden yetişen yerlilerin Avrupa’ya transfer yaptığı bu dönemde sizce neden böyle bi karar almış olabilirler?
Ben daha önce de yazdim karar tamamen siyasi, Nihatı oraya getiren de siyasetti bu karari alan da. Ülkenin ekonomisi çökmüş durumda yabancı oyuncu aldığı parayı yurt dışına götürüyor. Paranın yurt içinde dönmesi tüm amaçları onu da yerli oyuncu sayesinde yaparlar.

Benim anlamadigim, ulan nezaman hayrini gördük bu yabanci kuralinin?
Ama vallah Söyle birsey var ve bundan 100% eminim.
Fenerbahce zaten Türk futbolcu dolu.
- Altay Kaleci ve Berke yedekte ilerde.
- Serdar Aziz ve Sadik defans
- Ozan , Ferdi, Tolgay ve Tolga Orta Saha
- Erdinc Forvet.
Yani bu kuraldan en cok Fenerbahce yararlancak!
Bunlar sanki Fenerbahceyi kolluyorlar gibi, Borcdan batmasinlar diye.
Nezaman Galatasaray yabancilari doldurdu böyle seller geliyo...
Besiktas a bakalim!
- Ersin Kaleci
- Caner , Gökan Ridvan Defans
- Dorukhan , Necip ve seneye Oguzhan Orta Saha.
- Burak ve Güven Forvet
Yani Besiktasda yabanci cok ama yinede yerli oyuncu var ve pek birsey degismez, yani BJK‘de yariyor...
Simdi‘de Trabzon.
- Ugurcan ve Arda Kaleci.
- Hüseyin ve Kamil Defans , genelde Burda sikinti var .
- Abdülkadir ve Abdülkadir arti Dogan.
- Bilal ve Yusuf
Ayni BJK gibi yabanci dolu ama sikinti olmaz gibi duruyor..
Ve Anadolu takimlari , bunlarin cok isine gelir 100.000 €luk Futbolcu oldu 1/2 Mio €
Adamlar gelecegi degil Cepini düsünüyorum.
Böyle giderse bizim Lig birak Top 10 , Top 20e giremez.
ve Yabanci Kurali en cok bize kaycak yine, en cok bizi vurcak!
Ve dedigim gibi bundan 100% eminim sadece onlar kurtaralim GS bizi ilgilendirmez diyorlar.
Bizim Lobby cok degil en fazla FB Lobbysi.
Sadece Sacmalik, artik Gubetci Futbolculari zengin etme zamani!.
Rezil herifler!
Ünal Aysali özledim Adam simdi güzel bir aciklama yapardi , bizim yönetimdende bekliyorum....
O.C TFF !