TFF'den Türk Futbolunu Bitirecek Yeni Kurallar!

altyapıdan yetişmiş oyuncu sakatlanınca kimi koyacaz ilk 11 e gerizekalılar. ilk 21 e 4-5 altyapı oyuncusu zorunluluğu getirin olsun bitsin

Evet, her takim o alt yapi oyuncusunu birden nerden bulacak? Bunu niye 3-4 sene sonra zaman vererek yapmiyorlar? O zamana kadar belki bazi takimlar altyapiya para yatirir ve deger vermeye baslar ve belki bir adam cikar o 3-4 sene icinde.

Maalesef mhy transferi çok önem kazandı. 300 bin euro için kaptırmak saçma oldu .

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kulüplerin hepsi kabul etmiş ,reddetme cesareti gücü olan kulüp yok şu anda

yapıcı bir düzenleme olduğunu düşünmüyorum. aç kalan yerli bok topcuların karnını doyurmaya yönelik bir düzenleme olarak görüyorum. insallah bok yerlilerden uzak dururuz.

ağlaya ağlaya getirttiler kuralı. milli arena da geçmiş kuralın getirdiği iyi futbolcularla iş yapacaklar sonrasında da kural işe yaradı diyecekler. ahanda yazın bunu da kenara. böyle de yüzsüzler ve karşılarındakileri aptal görüyorlar. inanan davarlara da şimdiden selam olsun.

Eee mert hakan’ı beğenmeyenler, selçuk uzatılır onu izlersiniz.Ayrıca arda, semih, caner yola çıktı. Gerçi ben sarachhi yerine caneri tercih ederim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

milli takıma destek zaten azalmıştı şu süreçten sonra dahada azalır ama bu kural batan kulüpleri dahada cok batıracak maalesef

Emre Kilinc , Mert Hakan , Sinan Gumus , Emre Mor fazla para vermeden alabilecegimiz yerliler icindekilerin en kalitelileri bunlar

bu kararlar kulüplerin ne denli batık olduklarını ve ses çıkaramadıklarını gösteriyor aslında 1 tane bile kulüp yok sesi cıkabilen

6 yabancıgarabeti geri dönmüş. Semih ve emre çolak da geri döner artık

Geri
Üst Alt