- 18 Temmuz 2009
- 80.669
- 225.108
- 5.093
Digiturk aboneliğini uzatana ağır söverim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Saracchi yollanabilir yerli alternatif bulunursa çok ekstrası olmayan bir adam. Mhy gelseydi çok sıkıntı yaşamayacaktık aslında.
Benim Yunus'tan pek ümidim yok açıkçası daha önce de yazmıştım Çolak kadar bile olamaz bence. Ali Yavuz öyle değil mesela kesin kadroda olmalı. Diğer alternatifler de değerlendirilmeli net olarak katılıyorum. Selçuk'un oyuna girdiği bir sezonu daha kaldıramayız.
Haklı iptal sebebi olarak gösterip taahhütten cayabilir miyim
Coğrafya kaderdirABD'de olur oyle seyler, Turkiye'de olmaz.
Allahim su cehalete bak, cahillik.şu anki durumda ne avrupada başarı var ne başka bi şey
14 yabancı kuralı borçların artmasından başka neye yaradı mesela? sınır olsa falcaoyu almicaktık belki de...
savunmuyorum bu yeni gelen kuralları ama durum da bu.
iyi topcu yurt dışına yine çıkar, çıkmasa da burada oynar milli takımda abartmayalım
şu anki durumda ne avrupada başarı var ne başka bi şey
14 yabancı kuralı borçların artmasından başka neye yaradı mesela? sınır olsa falcaoyu almicaktık belki de...
iyi topcu yurt dışına yine çıkar, çıkmasa da burada oynar milli takımda abartmayalım
konuş ulu bilgeAllahim su cehalete bak, cahillik.
Bir de savunsan neler diyeceksin acaba.şu anki durumda ne avrupada başarı var ne başka bi şey
hayır rtaşBorclar Liranin show yapmasindan yükselmis olmus olabilirmi?
Şu an borçlar daha çok artacak bi tarafı kalkmış menajerler yüzündenşu anki durumda ne avrupada başarı var ne başka bi şey