TFF'den Türk Futbolunu Bitirecek Yeni Kurallar!

kararı bütün kulüpler onaylayıpta aldılar muhtemelen artık ona göre kadro dizaynı yapmak lazım

Umarim Beinsports birsey der ve sahada 1 yabanci fazla izni olur. Bana kalirsa yabanci sayisi direk 12ye düsebilir. 14 taneyi zaten beraber oynatamiyorsan, niye 14 adami kadroda tutacaksin.

bu kuralın neden çıktıgı ortada ama bi yandan iyi oldu büyük kulüpler çöp yabancılarla doldurmazlar belki kadroları

ya abi cidden anlamıyorum ya

yabancı sınırı kalktıktan sonra avrupaya onlarca türk oyuncu gitti ve başarılı oldu

yabancı sınırı diye bişey yok kaliteli türk oyuncu varsa yabancıları geçer ve oynar kazanan türk futbolu olur. yıllar sonra bi şampiyonaya play off oynamadan başka ülke takımlarını desteklemeyip direk kendimiz katılacaz. en iyi ülke jenerasyonlarından biri olan fransayı hallaç pamuğu etmişiz yıllar sonra başarılı bi jenerasyon yakalamışız ve bunun sebeplerinden biride şuan ki yabancı sınırı. cengiz, ozan, çağlar, umut meraş, dorukhan, kaleci uğurcan vs şuan ki yabancı sınırı varken parlayan adamlar.

Milli takımın başarılı olduğu, ülkeden yetişen yerlilerin Avrupa’ya transfer yaptığı bu dönemde sizce neden böyle bi karar almış olabilirler?

Ben daha önce de yazdim karar tamamen siyasi, Nihatı oraya getiren de siyasetti bu karari alan da. Ülkenin ekonomisi çökmüş durumda yabancı oyuncu aldığı parayı yurt dışına götürüyor. Paranın yurt içinde dönmesi tüm amaçları onu da yerli oyuncu sayesinde yaparlar.

yedekteki 6 yabancıyı oyuna sokabiliyor musun? hayir en fazla 3 tane oynatiyorsun dimi kalan 3 yabancıyı kıvırıp.

Su an hic bir zaman olmadigi kadar Türk futbolcu oynuyor yurt disinda.

Futbol katilleri hala yabanci siniriyla ugrasiyorlar, güya Türk futbolunu gelistirecekler. Sizin gibiler yüzünden gelismiyor iste Türk futbolu kodumun yamyamlari.

ulan reziller bari altyapıdan oyuncu oynatma zorunluluğu getirin de tarık çamdal alper potuklara gidecek paralar altyapıya gitsin.

Bari yaş limitli yapılsaydı en azından anlamlı olurdu

Gerizekalılar

Geri
Üst Alt