Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 107.735
- 94.848
- 4.978
Sığır sürüsü olduklarını düşünüyorumkendi kafalarına göre yaptıklarını mı düşünüyorsun harbiden lan![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sığır sürüsü olduklarını düşünüyorumkendi kafalarına göre yaptıklarını mı düşünüyorsun harbiden lan![]()
Belhanda gibi birisini olumune savunan bir sahisin zaten kafadan kontak oldugu belli olmaliydi.konuş ulu bilge![]()
savunmuyorum AMA ioadjasuiodjaoöisdjasioöjdasioöjdasiojöşu anki durumda ne avrupada başarı var ne başka bi şey
14 yabancı kuralı borçların artmasından başka neye yaradı mesela? sınır olsa falcaoyu almicaktık belki de...
savunmuyorum bu yeni gelen kuralları ama durum da bu.
iyi topcu yurt dışına yine çıkar, çıkmasa da burada oynar milli takımda abartmayalım
şu anki durumda ne avrupada başarı var ne başka bi şey
14 yabancı kuralı borçların artmasından başka neye yaradı mesela? sınır olsa falcaoyu almicaktık belki de...
savunmuyorum bu yeni gelen kuralları ama durum da bu.
iyi topcu yurt dışına yine çıkar, çıkmasa da burada oynar milli takımda abartmayalım
aynen öyle. savunmuyorum, şimdi ki gibi de kalabilir benim için hiçbir önemi yok, eğer işler değişecekse kurallar gelebilir nötr bakmak savunmak değil.savunmuyorum AMA ioadjasuiodjaoöisdjasioöjdasioöjdasiojö
niye futbol? ciddi soru bak. git basketbol felan izle vallahaynen öyle. savunmuyorum, şimdi ki gibi de kalabilir benim için hiçbir önemi yok, eğer işler değişecekse kurallar gelebilir nötr bakmak savunmak değil.