The Last of Us | HBO

Diziyi oyunun ikinci parçası gibi yaparlar ise bir çok kişiyi sinirlendirirler. Çok saçma sapan kararlar ile hikayesi muazzam olan bir oyunu mahvetti Cuckmann.

Bir kısım bunu beğendi ama oyunu Ellieyle Joelin hikayesini beğendikleri için oyunu oynayanları baya üzdü mal herif.

3. bölümü tekrar izledim ve çilek yerken ki o sahne duygulanmayan aşkı hissetmeyen bilemez

ayrıca netflixteki gibi abartı bir şey yok birbirlerine aşk ile bakan 2 insan var ama millet kudurmuş ne diyim aşk duygusu yok bu insanların

ilk yazdığım mesajdaki gibi tek beğenmediğim taraf aksiyon 10 dk olsa da olabilirdi sadece bill ve franke odaklanılmış

4.bölüm 1 ve 2 gibi olacak gibi durmakta.

3. bölümü tekrar izledim ve çilek yerken ki o sahne duygulanmayan aşkı hissetmeyen bilemez

ayrıca netflixteki gibi abartı bir şey yok birbirlerine aşk ile bakan 2 insan var ama millet kudurmuş ne diyim aşk duygusu yok bu insanların

ilk yazdığım mesajdaki gibi tek beğenmediğim taraf aksiyon 10 dk olsa da olabilirdi sadece bill ve franke odaklanılmış
:crushed:

3. bölümde pek bir şey yoktu. bizimkiler araba tuvalet kğıdı falan kazandı

Çilek yedikten sonra burda olmaz çilekler var dedikleri yerde kalbimi bıraktım reis.

Neill druckman'mıdır nedir.Kendine sadık gay kitleyi arkasına aldı emekli olana kadar sırtı yere gelmez.İmdbde 10 puanları basmış gayler:D. Twd'de bile kadın erkek aşk hikayesi bayıyor.Birde tüm bölüme yaymışlar.Hbo'ya dizi yapıyorsun birader.Kan,vahşet,dram bekliyoruz herifler dünya yanıyor bunlar saçını tarıyor.

Geri
Üst Alt