Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.533
- 109.340
- 4.738
Pispirik attiyorlar bir saat boyuncaburada yazılanlardan anladıgıma gore 2 erkek zombı sevismis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pispirik attiyorlar bir saat boyuncaburada yazılanlardan anladıgıma gore 2 erkek zombı sevismis
aglattin3.bölüm kızlar mı erkekler mi ona göre
Kizlar3.bölüm kızlar mı erkekler mi ona göre
Sen hangisini tercih ederdin vasf3.bölüm kızlar mı erkekler mi ona göre
oyunu bitir 1-2 seri halindeoyunu bi yere kdr oynayıp sonra korkup bırakmıştım . acaba tekrardan oynasam mı diziyi izlemeden . yahut diziyi mi izlesem . ha
Üstad dizi anca kendine gelir. Sen oyundan yola koyul bence.oyunu bi yere kdr oynayıp sonra korkup bırakmıştım . acaba tekrardan oynasam mı diziyi izlemeden . yahut diziyi mi izlesem . ha
kralo halde 3. bölümü izlemeye gerek görmüyorum diziyi burada bırakıyorum
valla gayed güzel bi bölümdü@Onur Bakır sen mi çektin 3. Bölümü
3. bölümü tekrar izledim ve çilek yerken ki o sahne duygulanmayan aşkı hissetmeyen bilemez
ayrıca netflixteki gibi abartı bir şey yok birbirlerine aşk ile bakan 2 insan var ama millet kudurmuş ne diyim aşk duygusu yok bu insanların
ilk yazdığım mesajdaki gibi tek beğenmediğim taraf aksiyon 10 dk olsa da olabilirdi sadece bill ve franke odaklanılmış

Çilek yedikten sonra burda olmaz çilekler var dedikleri yerde kalbimi bıraktım reis.3. bölümü tekrar izledim ve çilek yerken ki o sahne duygulanmayan aşkı hissetmeyen bilemez
ayrıca netflixteki gibi abartı bir şey yok birbirlerine aşk ile bakan 2 insan var ama millet kudurmuş ne diyim aşk duygusu yok bu insanların
ilk yazdığım mesajdaki gibi tek beğenmediğim taraf aksiyon 10 dk olsa da olabilirdi sadece bill ve franke odaklanılmış
evetbill kuyuda güzel bir kadın bulsa onu çatır çutur götürse o sahneleri gösterseler severdiniz bölümü
kınıyorum!