The Lord of the Rings: The Rings of Power | Amazon

Yani bakalım ilerleyen bölümlere daha güçlü giriş beklerdir.

bu arada dizinin basinda ilk cagdaki savaslardan goruntuler enfesti kartalin biri alevlerin arasina dustu o dikkat cekiciydi saldiran ejderha mi nazgul mu cozemedim o donemde nazgul pek gecmiyor aslinda

Gil galadin tam tokatlamalik surati var
Elrondda tam bir artiz simdilik
Karakterleri begendim
Zenci elf mevzusuda yanlis anlamadiysam ufak capta bi aciklama yaptilar gibi fakat zenci hobitler nolacak onu bilmiyorum tabi

Her nekadar lore a fazla bağlı kalmasalar da tekrar orta dünyada olmak çok güzeldi bence o epic dünyayı özlemişim şahsen. Sjw meselesi ve lore meselesi yüzünden diziyi başyapıt olsa bile beğenmeyecek bir kitle vardı zaten, imdb oylarını düşürmelerine şaşırmadım ama kesinlikle öyle 6 puanlık dizi değil bence, rahat 8/10 veririm ilk 2 bölüme. Böyle high fantasy işleri özlemişiz house of the dragon falan aynı heyecanı vermiyor bana şahsen.

Galadriel bu kadar kılıç ustası kumandan filan bir hatun değil, onu da geçtim kibiri son derece yüksek, bir insan ile aşk yaşaması ihtimalini eleyebiliriz, amazon bu işin altından kalkamazsin olm eger galadrieli insana aşık ettirirsen

Ayrıca bakın hiçbir elfi geçtim maiar bile valinora tekrar o kadar yaklaşmışken geri dönemez oradan.

Şöyle detaylı bir inceleme izleyebiliriz 2 bölüm sonunda

Tam çözemedim valla. Biraz beklentimin altinda kaldi. Ama izlenir tabi. Sw ve lotr evrenlerinde rambo oynasa izlerim

Kitaplarını falan okumadım o yüzden lore hakim değilim. Diziyi beğendim müzikler, görüntüler, çekim gayet güzeldi. Oyunculuk ve diyalogları da fena bulmadım 10 üzerinden 7 verebilirim 2 bölümün ortalamasına. TR dublajını da denedim lakin olmamış LOTR'dakinin çok altında kalmış dublaj olarak. Siyahi elf en yakışıklı elf sanırım.

Arkadaşlar 2. çağda ne gibi bir lore var anlatasınıza tam olarak ya da kitabı falan varsa gösterin okuyalım. 2. çağda sadece bir kronoloji var adamlar araları dolduruyor bir şeylerle ya atıyorsunuz bari doğru dürüst bir şeyler söyleyin. Alamamışlar Silmarillion'un telif haklarını Finrod'un ismini bile söyleyemediler ilk 15 dakika atlaya atlaya Galadriel'in motivasyonunu vermişler.

Hikaye zayif

Oyumcularin alayi pefofili sizofren tipli igrenc igrenc tipler

Cacik olmaz

kitabı 7 kere okudum dizide anlatılanlar ile birebir örtüşüyor arkadaşlar. Gönül rahatlığıyla izleyebilirsiniz.

Burada çok sık sorulmuş, Galadriel binlerce yıl yaşamış bir karıdır ve insan , cüce hobbit hatta imkan olsa trolle bile aşk yaşayabilecek doyumsuz aç gözlü karıdır.

elrond cok cocuksu geliyor lotr daki baba adamdan sonra . galadriel rolun hakkını vermiş.

kitabı 7 kere okudum dizide anlatılanlar ile birebir örtüşüyor arkadaşlar. Gönül rahatlığıyla izleyebilirsiniz.

Burada çok sık sorulmuş, Galadriel binlerce yıl yaşamış bir karıdır ve insan , cüce hobbit hatta imkan olsa trolle bile aşk yaşayabilecek doyumsuz aç gözlü karıdır.
gökyüzünden düşen cisimden cıkan büyücü dayı kim üstad

Arkadaşlar 2. çağda ne gibi bir lore var anlatasınıza tam olarak ya da kitabı falan varsa gösterin okuyalım. 2. çağda sadece bir kronoloji var adamlar araları dolduruyor bir şeylerle ya atıyorsunuz bari doğru dürüst bir şeyler söyleyin. Alamamışlar Silmarillion'un telif haklarını Finrod'un ismini bile söyleyemediler ilk 15 dakika atlaya atlaya Galadriel'in motivasyonunu vermişler.
Kitapların tarihsel olarak sıralandığı Tolkien okuma sırası şöyle:

Silmarillion
Akallabeth ve Güç Yüzüklerine Dair

Hurin’in Çocukları
Beren ile Luthien Gondolin’in Düşüşü
Hobbit
Yüzük Kardeşliği
İki Kule
Kralın Dönüşü
Bitmemiş Öyküler 7

bu kanalda cok iyi icerik var buradan aradigin sorulara cevap bulabilrsin

bunu da izleyin mutlaka dizi ilk iki bolumden sonra

Bu arada elfler elf gibi değil adamlar 1.70 boy, tip desen kayık böyle elf mi olur bana garip geldi.Siyahi elf dediler neyse dedik adamda oyunculukta yok.Bazı karakterler tip olarak uymamış diziye.

Geri
Üst Alt