The Lord of the Rings: The Rings of Power | Amazon

İkisi de olamaz, Gandalf ve Saruman yanlarında Radagast ve iki mavi büyücü (birinin adi pallandoydu galiba) ile batıdan Cirdanin reisliğini yaptığı limanlara gelirler.

Bir ihtimal kayıp öyküler veya mektuplarında mavi büyücülerin ikinci çağda gelmiş oldukları da yazıyormuş ( bizzat okumadim)

Gandalf dediğimiz arkadaş bir Maia , öyle gökten düştü diye kafayı yiyecek biri de değil. Adam manwe gibi bir valar tarafından maia olarak seçilmiş.
daha sonra geliyorlar bu zaman diliminde mavi buyuculerin henuz gelmemis olmasi lazim o yuzden bu meteor adam cok havada kaliyor malesef.

2 bölüm yayınlanmış hea
1.bölüm fena değildi
bakalım

ilk bölümü izliyorum fena degil ama oyuncu secimleri ne ya, gerci herkes deginmis bu konuya

daha sonra geliyorlar bu zaman diliminde mavi buyuculerin henuz gelmemis olmasi lazim o yuzden bu meteor adam cok havada kaliyor malesef.

Anlamsız bir kardeşimiz, hele gandalf çıkarsa komple diziye ait bütün production belgelerinin bulunduğu bilgisayarlari kaldırıp çöpe atsınlar.

her sahneye güçlü kadın ve siyahi oyuncu sıkıştırmak netflixin her sahneye eşcinsel karakter sıkıştırması kadar mide bulandırıcı

yazıklar olsun yav got prequeli house of dragon daha iyi yazarken gerildim

galadriel'e arkadaşım çekip hafiften yanlayan elrond, taç takarken mevzu varmış gibi bakan gil galad. yav bunların arasında kaç kuşak var, gil galad, galadriel orta dünyadayken daha vitamindi. dizide daha yaşlı. damadı elrond desen gelmiş ahkam kesiyor, akıl veriyor kutsalımıza.

galadriel dediğin orta dünyanın en yüce varlığı. aragorn gibi sağa sola koşup ramboluk yapmaz. galadriel'e karşı kılıç bırakamazsın, kulağına elf mi lan bu diye bakamazsın.

Dizinin başından beride bir savaş var gibi
Kafa gitti orada
Sonra isuldur ile savaş
En sonda aragorn ile diye biliyordum

Bebe sauronmu kovalıyorlar bunlar 🤣
Sauron ilk başta hizmetkar, yani komutan. Savaş ( dizide bahsedilen ) ona karşı değil aslında. Filmlerdeki savaşlar ise direk sauron ve yüzüğe karşı.

Geri
Üst Alt