Cevap: The Walking Dead

---- SPOILER ----

Shane'in zombie'ye dönmesi şunu doğruladı:Virüs herkesin kanında var.Ancak virüs insan öldüğü zaman onu tekrar canlandırabiliyor.Ancak Shane'in saniyeler içerisinde zombi olmasını anlamadım.Andrea'nın kardeşinin zombi olması saatler sürmüştü,aşağıdaki sezon finali promosunda da görülüyor ki olaylar tam da Shane'in ölüp zombie'ye döndüğü akşam oluyor.Bir çelişki var burada.

---SPOILER----

2.sezonun ise gerçek anlamda leş oldu.Zaten ilk sezon beklenen reytingleri almamasına rağmen diziye devam kararı çıkınca senaristler hafif bir gidişat ve hardcore bir finalle milleti zorla 3.sezonu da izletmeye zorlayacak.

Bu da sezon finali promosu:

[video=youtube;OX4xsi5lNXk]https://www.youtube.com/watch?v=OX4xsi5lNXk&feature=related[/video]

Son bölüm gayet güzeldi.O kadar kötü ve gereksiz bölüm izledikten sonra bu bölüme laf atmak yanlış.Artık bu bölüm de kesmiyorsa milleti en kısa zamanda diziyi bırakmaları iyi olur çünkü hiçbir şeyi beğenmez hale gelmişler artık.

Yalnız spoiler kodunu uygulasanız olmaz mı her şeyi anlatmışsınız yahu?

Shane bir bölümde 2 defa ölerek rekor kırdı.Ben hala hayretler içerisindeyim bu herif dizinin en önemli karakterlerindendi.Nasıl bu kadar çabuk harcadılar?

Kod bozulmuş herhalde kutu açılmıyor:p

Son 6 bölüm dizi güzelleşti,aferim, final da dehşet olacak belli ki.

Ulan yarın sabah izlicektim bunu, aklıma girdiniz yorumlarla yarini beklemicem şimdi izliyorum, güzel bölüm olmuş gibi. :)

Shane kayışı neden okadar esnetti ve sonunda kopardı anlamadım ama geçerli bölüm olmuş.Önceki yorumlarda da denildği gibi ölen insanların zombi olma süreci neden bukadar hızlandı onuda önümüzdeki hafta anlarız umarım.Gerçi tüm bölüm kaçışla alakalı olacak gibi.

Fena bölüm değildi, son dakikalarda kilitlendim vala ekrana.

Spoiler

Shane'in konuşması , Rick'in saçmalıklarını dengelemesi çok kral karakterdi,severdim, karının gazına geldi, Lori zaten bütün kasabayı yok edecek kapasitede bir karakter :D,Şişman elemanı öldürdükten sonra kafayı sıyırdı,karının uruspuluğuna denk geldi

Deneme;

Lori tam bir fettan; Gleen, Maggie gibi afete yüz çevirdiği için tam bir salak, Darly tam bir reis

---- SPOILER ----

Shane'in zombie'ye dönmesi şunu doğruladı:Virüs herkesin kanında var.Ancak virüs insan öldüğü zaman onu tekrar canlandırabiliyor.Ancak Shane'in saniyeler içerisinde zombi olmasını anlamadım.Andrea'nın kardeşinin zombi olması saatler sürmüştü,aşağıdaki sezon finali promosunda da görülüyor ki olaylar tam da Shane'in ölüp zombie'ye döndüğü akşam oluyor.Bir çelişki var burada.

---SPOILER----

2.sezonun ise gerçek anlamda leş oldu.Zaten ilk sezon beklenen reytingleri almamasına rağmen diziye devam kararı çıkınca senaristler hafif bir gidişat ve hardcore bir finalle milleti zorla 3.sezonu da izletmeye zorlayacak.

Bu da sezon finali promosu:

---SPOILER----

virüs herkesin kanında nasıl oluyor, hiç el değmemişse nerden kapıyo bunlar virüsü havadan mı? sıyrık olayı saçmaydı, bu daha da saçma. gerci shane bi bölümde kafasına bir darbe almıştı sanırım, o zombiden miydi yoksa yanındaki adamdan mı onu tam hatırlayamadım da, ordan bulaşmışsa falan yine bir derece

ama artık iyice zombili bir aile dizisi olmaya başlamıştı. çiftliğe de yerleşince çocuk doğana kadar orada bekliyecekler mi diye düşünüyordum ama sezon finalinde çiftlik basılıyor sanırım. ne bu olanların nasıl başladığına, ne diğer bölgelerde yaşayan insanların durumuna, bunun çözümü için uğraşan bilimadamlarına falan hiç değinmiyorlar. 1. sezonda vardı ufak bir açıklama o kadar.

soruların içine girilip onların cevaplanması lazım yavaştan. yoksa her bölüm 2 3 zombi kafası parçalamakla gitmez

Randell'ın boynu kırıldı sadece Shane kırdı onun boynunu ve hiçbir ısırık sıyrık yoktu. Artık ölen insanlar direkt zombiye dönüşecek %100.

Randell'ın boynu kırıldı sadece Shane kırdı onun boynunu ve hiçbir ısırık sıyrık yoktu. Artık ölen insanlar direkt zombiye dönüşecek 0.

aynen normal ölenlerin hepsi zombiye dönüşüyor artık

havadan kapıyorlar sanırım virüsü ölenler

tumblr_lzbvvwxLyF1r5d224o1_500.jpg

Filme aksiyon gelmesi için kesinlikle o evin basılması gerekir.

O evden çıksınlar artık,koskoca sezon geçti orada.

Umarım finali kısa tutmazlar.

Çok güzeldi 13. bölüm. Şimdi spoiler vermeyeyim akşama herkes izlesin de tartışırız sonra :asd:

HENUZ IZLEMEYENLER BU YORUMU OKUMASIN !!

Cok guzeldi bu bolum, her bolum boyle olsa cokmu zor olur ulan senaryo yazarlari? Rick herkese haddini bildirdi sonunda, herkes sus pus oldu. Su kisa sacli kadin Rick'i satmaya kalkti, ulan Rick olmasaydi bu grup simdiye coktan geberip gitmisti en basta sen! Ama Rick yuru bensiz devam edin o halde, bakalim ne kadar yasayacaksiniz falan deyince sustular. Bu isler konusmakla olmuyor. Lori ne bicim kadin, Rick'e sirtini cevirdi oysa Rick yanlis birsey yapmadi. Cokmu zoruna gitti Shane'in olmesi Lori? Onu secseydin o halde. Carl desen, Shane'i vurmasaydi suan Rick'te zombi olmus olacakti kaldi ki Rick mi dedi Carl'a gel diye. Lori beni sinir etti bu bolum, kendini ne saniyor merak ediyorum.

Bu arada sezon finaliymiş bu bölüm, ben bir tane daha var sanıyordum. Tam da rayına oturmuştu dizi tüh :asd:

izleyelim bakalım sezon finalini.. fragmandan güzel bir final olacağa benziyor

son bölümün sonu i'am legend'i anımsattı :) güzeldi..

Son bölüm tek kelimeyle muhteşemdi. 2. sezonda göremeyeceğimiz kadar zombi sonunda sezon finalinde ortaya çıktı.Neyse fazla detay vermeyelim izlemeyenlere saygısızlık olmasın.Herkes izlesin pişman olmayacaksınız :) Şimdi en baştan başlamayı düşünüyorum iyice bir pekiştireyim diziyi :D

Geri
Üst Alt