Habib Aslan
10 Numara!
- 10 Mayıs 2012
- 12.319
- 282
- 1.098
Cevap: The Walking Dead
Ne gibi çok merak ettim?
Ne gibi çok merak ettim?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne gibi çok merak ettim?
Binlerce makineli tüfekli askerin bulunduğu,tankların bulunduğu yeri zombiler nasıl ele geçirmiş? Helikopteri,tankı nasıl ele geçirebilir zombi? Hadi çok çok güçlü diyelim bizim 5 tane çapulcu koskoca orduyu yok eden zombileri baltayla falan öldürüyor. Komik olmuş yani
bunun gibi zombi dizisi var mı beyler başka ?
İlk sezonu bitirdim.Vasat oğlu vasat bir dizi.Böyle dizilerde aşırı mantık aranmaz tabi ama inanılmaz mantık hataları var
Yazdığın şey hem doğru hem yanlış.Eğerki diziye biraz daha devam etmiş olsan ve bu mantıkda saplı kalıp izlemesen anlayacaksan.Örneğin enfeksiyon ısırılmayla yayılmıyor.Yani trafik kazası geçirip olsan zombi oluyosun kafan patlamadıysa.Ordu zaten direnmiş bunu 2. sezonun ilk bölümüydü yanlıs hatırlamıyorsam anlatıyolar.Ancak öyle bi hal almıs ki artık tüm dünyaya yayılmıs.Sen elektrik olmadan su tasisati işlemeden nasıl ordu ayakta kalabilir düşündünmü.Telsizlerle mi bütün bi taktik birimi ayakta tutucaklar.Herşey çökmüş durumda.Bi sabah uyanıyolar ve herşey karışmış.Olaya bu açıdan bak.
Ne zaman başlayacak
ben diziyi izledim lakin izlemeyen ve izlemek arkadaşlar muhtemelen bayaaaaaaaaaaa vardır. keşke spo ekleseydin
Türkçe altyazılı yeni sezon tanıtım videosu gelmiş. 14 Ekim'de ilk bölüm deniyor.
[video=youtube;ShQz68Zkb3Y]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ShQz68Zkb3Y[/video]
İnşallah 1.sezon tadında olur zira 2.sezonun ilk 7 bölümüydü sanırım yemin ederim kuscaktım artık yaa saçma sapan işler özellikle inanılmaz mantık hataları dönüyo zaten dizide ...
Karakterler de kendi içlerinde inanılmaz tutarsız olabiliyolar ... Neyse inş ilk sezon gibi olur ...
hehe harbiden ikinci sezonun yarısı Sophia'yı aramakla geçti. .lol.