tumblr_mx6gp8DB041r1dtbeo1_500.jpg

Bu virüs ne menem şeydir ? Buna dair çözüm yolu arayanlar var mı ? Kamp grubu gibi oluşturulmuş grupların haricinde daha organize, devlet yapısından arta kalmış organizasyon hiç mi yok ? Ayrıca bu aylaklar madem su konusunda bayağı yeteneksiz neden bu arkadaşlar kendilerine yaşamak için güzel bir ada bulmuyor ? Vesaire vesaire...

Bölüm güzeldi ama dizi hep aynı karmaşa ve kaos üzerine yoğunlaşıyor. Şimdi gruplar arası rekabet yine neticelendi. Haydi düşelim yollara kısımına geçiş yapacağız. Şu virüse söylediğin gibi odaklansalar, bizde aylak aylak izlemesek şu diziyi.

Bu arada o baba ve oğlu ölmüştü diye hatırlıyorum. Rick ile karşılaşmıştı hatırlarsan adam ve mevcut silahları zaten ondan almışlardı.

Bence senaryo sorunu yaşıyorlar. Dizinin sonunu bağlayacakları yeri hiç düşünmeden başlamışlar gibi geliyor bana. Her insan nasıl olurda zombiye dönüşür? Ölen bilim adamı bunu söyledi ama sebebini açıklamadı vs vs. Acaba şu çocukken vurulduğumuz verem-grip aşısı falanmı sebebi.

Bu sezonun ilk bölümlerinden itibaren tellerin önünde bekleyen yüzlerce zombi nedense bu bölümde yoktu. Zombiler her zamanki yerinde olsaydı orada öyle rahat rahat bekleyemezdi vali bey.

Vali karakterinin ölmesi çok iyi oldu mübarek neredeyse dizinin ana kötü karakteri olacaktı hatta hastalığıda bu çıkardı sanacaktım.

Rick'in dayak yemesi saçma. Sırf michone seni öldüreceğim dedi diye senaryoyu öyle yazmışlar. Bu sezon genel itibari ile çok saçma ve durağan geçti ama hapishane yıkıldığı için tüm bölümlere değdi. OHH BEE

Geçen bölümde Rick ve Carl hepsini kurşundan geçirmişlerdi. O zombiler çitleri yıkıp geçmişlerdi hatta.

Şimdi hatırladım renktaş. Yeminle dizi o kadar garipleşti ki nerde ne olmuştu unuttum.

Öyle ya, olaylar ve karakterler o kadar fazlalaştı ki, bazıları unutuluyor. Ama bu bölümde baya bir temizlik yaptılar. Hershel'ın ölmesi tam bir skandaldı ya olacak iş değil.

Diziyi anlatmissiniz masallah. izlemeyenler izlemis kdr olmustur

»»tapatalk««

Rickin oglan da ölse iyi olacakti.

Dehşet spoilerlar olmuş :D Neyse ki twitterda ve buralarda spoiler yemeden bölümü izleyebildim.Sezon arasına girmişler, olağanüstü bir bölümdü tam işler monotonlaştı, durgunlaştı derken aksiyon, heyecan zirve yaptı, bundan sonra dizi baya hareketlenir gibi işte bizde bunu bekliyorduk.Bu arada Rick'in oyunculuğu mükemmel.

Oha mükemmel bir bölümdü.Ah vali ah.Kaşınmıştın sen baya zaten ne zamandır.:D

Şubat 'dan sonra vali zombi olarak geri dönüyor vali ölmez walking dead bölünmez.

Bu parça Vali'ye gelsin! Nefretimsin VALİ!!!!!

MİLLET BURADA KUFREDER CEZA ALMAZ. 63 STAYLA ŞARKISINI VALİYE HEDİYE ETTİK DİYE UYARI ALDIK. İYİ Mİ!

valisporluların işidir renkdas

Geri
Üst Alt