Sercan Turan
Hocaların Hocası
- 22 Temmuz 2009
- 50.184
- 174
- 1.738
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu virüs ne menem şeydir ? Buna dair çözüm yolu arayanlar var mı ? Kamp grubu gibi oluşturulmuş grupların haricinde daha organize, devlet yapısından arta kalmış organizasyon hiç mi yok ? Ayrıca bu aylaklar madem su konusunda bayağı yeteneksiz neden bu arkadaşlar kendilerine yaşamak için güzel bir ada bulmuyor ? Vesaire vesaire...
Bölüm güzeldi ama dizi hep aynı karmaşa ve kaos üzerine yoğunlaşıyor. Şimdi gruplar arası rekabet yine neticelendi. Haydi düşelim yollara kısımına geçiş yapacağız. Şu virüse söylediğin gibi odaklansalar, bizde aylak aylak izlemesek şu diziyi.
Bu arada o baba ve oğlu ölmüştü diye hatırlıyorum. Rick ile karşılaşmıştı hatırlarsan adam ve mevcut silahları zaten ondan almışlardı.
kitabı falan yok mu alıp okusak![]()
Çizgi roman zaten. 2003 yılında başlamıştı yayınlanmaya.
Çizgi roman olduğunu okumuştum bir yerlerde ama dizi ile alakası yok demişlerdi.
Dizi senaristleri biraz sorunlu tipler zannımcaHer şeyi birbirine sokmayı başardılar
![]()
Birileri artık hastalıkla ilgili bir gelişmede bahsetsin.
Ne bileyim ilk bölümdeki o afro-amerikalı baba ve oğuldan haber alsınlar..
O adam geçen sezon ortaya çıkmıştı, unuttun herhalde. Oğlu ölmüştü adamı delirmiş halde bulmuştu Rick.
Bu sezonun ilk bölümlerinden itibaren tellerin önünde bekleyen yüzlerce zombi nedense bu bölümde yoktu. Zombiler her zamanki yerinde olsaydı orada öyle rahat rahat bekleyemezdi vali bey.
Vali karakterinin ölmesi çok iyi oldu mübarek neredeyse dizinin ana kötü karakteri olacaktı hatta hastalığıda bu çıkardı sanacaktım.
Rick'in dayak yemesi saçma. Sırf michone seni öldüreceğim dedi diye senaryoyu öyle yazmışlar. Bu sezon genel itibari ile çok saçma ve durağan geçti ama hapishane yıkıldığı için tüm bölümlere değdi. OHH BEE
Şimdi hatırladım renktaş. Yeminle dizi o kadar garipleşti ki nerde ne olmuştu unuttum.