yok hacı ya beth olamaz ya olmamalı bilmiyorum o kızı üreme amaçlı falan kullanacaklar gibi geliyor.

ordaki et insan eti olduğuna bende inanıyorum. rick in grubu orada tekrar bi araya gelyormuş

ve ayağından sakat birini yanlızken kıstırıp parca parca kesıyorlarmıs çizgi romana göre.

benım oyum tunelde ayağını kayaların arasına sıkıstıran ve tunele varmadan önce sakatlanan gruba sonradan katılan

geniş omuzlu esmer hatun. valinin son yavuklusunun kardeşi. onu yakalar keserler gibi (inşallah).

onun dışında beth olmamalı,olamaz. harbi yediremem bunu ya.

Bilgi diyorum bro tahmin değil yani son bölümün hazır olduğunu düşünürsek değişme ihtimali şu saat itibariyle neredeyse imkansız olasılığından işte planlanan bu şekildeymiş,Hatta benden önce bir arkadaş daha aynısını yazmış diye bunu yazdım. Beth olayı kesin ama daha beter olaylar muhtemel.Mesela DARLY; MEGGIE;'den biri çatırdayabilir, plaseler de Carol ve çekik gözlü eleman diyorlaa. Yani demirbaşlardan birine veda diyoruz. .

Bilgi diyorum bro tahmin değil yani son bölümün hazır olduğunu düşünürsek değişme ihtimali şu saat itibariyle neredeyse imkansız olasılığında işte planlanan bu şekildeymiş,Hatta benden önce bir arkadaş daha aynısını yazmış diye bunu yazdım. Beth olayı kesin ama daha beter olaylar muhtemel.Mesela DARLY; MEGGIE;'den biri çatırdayabilir, plase de Carol diyorlaa .

Bu dizi çizgi romanla paralel mi ilerliyor? Yani en sonunda bir tek Rick ve oğlu hayatta kalacak gibi geliyor sanki bana ama orada pişen etin Beth olması cidden korkunç bir durum ya. İnsanın insana yaptığını zombi yapmıyor valla :asd:

Bilgi diyorum bro tahmin değil yani son bölümün hazır olduğunu düşünürsek değişme ihtimali şu saat itibariyle neredeyse imkansız olasılığında işte planlanan bu şekildeymiş,Hatta benden önce bir arkadaş daha aynısını yazmış diye bunu yazdım. Beth olayı kesin ama daha beter olaylar muhtemel.Mesela DARLY; MEGGIE;'den biri çatırdayabilir, plaseler de Carol ve çekik gözlü eleman diyorlaa. Yani demirbaşlardan birine veda diyoruz. .

darlye bişey olacağını sanmıyorum ama megi o fotoyu yaktı falan direk dedim aha gidici.

beth için ise bilgi diyorsun nediyim ki umut ve dualarım onunla :(

Bu dizi çizgi romanla paralel mi ilerliyor? Yani en sonunda bir tek Rick ve oğlu hayatta kalacak gibi geliyor sanki bana ama orada pişen etin Beth olması cidden korkunç bir durum ya. İnsanın insana yaptığını zombi yapmıyor valla :asd:

@Osman Uzdu Tam gönderecekken senin alıntı yaptığının bildirimi geldi ama yazdığını okudum bro ,alta bir göz at sen de.

Çizgi romanı hiç bilmiyorum ya eğer böyle bir klişe yürüyüp bu ikisi hayatta kalacaksa izlememek en iyisi :asd: Dizi kıvamını buluyor ama neyse diziye de bir şeyler kalsın o yüzden izleyip görelim, ne olaylar olaylar

[attachment=9000:tumblr_n2xayl7hKa1rnikqmo1_250.gif]

[attachment=9002:tumblr_n2xayl7hKa1rnikqmo4_250.gif]

Ekli dosyalar

• tumblr_n2xayl7hKa1rnikqmo3_250.gif
    tumblr_n2xayl7hKa1rnikqmo3_250.gif
    1,4 MB · Görüntüleme: 84
  • tumblr_n2xayl7hKa1rnikqmo1_250.gif
    tumblr_n2xayl7hKa1rnikqmo1_250.gif
    1,2 MB · Görüntüleme: 85
  • tumblr_n2xayl7hKa1rnikqmo2_250.gif
    tumblr_n2xayl7hKa1rnikqmo2_250.gif
    1,3 MB · Görüntüleme: 86
  • tumblr_n2xayl7hKa1rnikqmo4_250.gif
    tumblr_n2xayl7hKa1rnikqmo4_250.gif
    1,8 MB · Görüntüleme: 89
@Osman Uzdu Tam gönderecekken senin alıntı yaptığının bildirimi geldi ama yazdığını okudum bro ,alta bir göz at sen de.

Çizgi romanı hiç bilmiyorum ya eğer böyle bir klişe yürüyüp bu ikisi hayatta kalacaksa izlememek en iyisi :asd: Dizi kıvamını buluyor ama neyse diziye de bir şeyler kalsın o yüzden izleyip görelim, ne olaylar olaylar

Ekli dosyayı görüntüle 12972 Ekli dosyayı görüntüle 12975

Ekli dosyayı görüntüle 12976 Ekli dosyayı görüntüle 12977

Oha çok ince :D Harbi bu detayı ben hayatta yakalayamazdım. Hakkımızda hayırlısı :asd:

14. bölümü yeni izledim, bir aptallık bekliyordum o kızdan ama bu kadarını da tahmin etmiyordum :o

Neye gore o etin beth oldugunu soyluyonuz orayi anlamadim cizgi romanda mi o sekilde ?

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Neye gore o etin beth oldugunu soyluyonuz orayi anlamadim cizgi romanda mi o sekilde ?

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben severim böyle şeyleri kurcalamayı yani izlerken farkedemediğiniz farklı şeylere ulaşıyorsunuz ve ilginç oluyor, bunu da geçenlerde epey araştırmıştım. Terminus çizgi romanda geçmiyor. Hunters diye farklı bir versiyonu var ama bu şekilde değil.Onlar da yamyamlar.Ayrıca bunun oyunu da var orada da bunlara insan bacağı yediriyorlar :asd: Zaten çizgi roman ile dizi farklılıklar gösteriyor iyi de oluyor. Mesela çizgi romanda Mika ve Lizzie erkek kardeşler olarak çizilmiş ama sonları aynı oluyor falan filan. Izgaradaki insan eti orası kesin ve %99,9999... Beth çıkacak neden derseniz Beth'i kaçıran aracın arkasında Haç işareti vardı ve bu Terminus da bir tapınak ama ölmüyor yani dediğim gibi bir muameleye maruz kalıyor, o ızgaradaki de kim bilir neresi.

Beth'i kaçıran araç

[attachment=9005:the-car-that-kidnapped-beth.jpg]

Terminus'un içine de bakalım

[attachment=9004:rick-michonne-altar-e1395643867603.jpg]

.

Aha bu da terminus via google maps.

[attachment=9003:wrqqerq.png]

Ekli dosyalar

• wrqqerq.webp
    wrqqerq.webp
    84,3 KB · Görüntüleme: 79
  • rick-michonne-altar-e1395643867603.webp
    rick-michonne-altar-e1395643867603.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 72
  • the-car-that-kidnapped-beth.webp
    the-car-that-kidnapped-beth.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 72
Sezon finali spoiler tahmini

Meggie ölecek gençler,h azır olun :(

Sezon finali spoiler tahmini

Meggie ölecek gençler,h azır olun :(

Sorun değil ,Darly gidecek yoksa hem ayrıca Rick'in yapacaklarından sonra kimse Meggie'yi falan düşünmeyecek ki adamlar Beth'i barbeküde götürüyor sen Meggie diyorsun onun zaten sahibi var, bize ters :asd:

güzel bölüm ucu açık lys bitsin diğer sezona geçeriz.

Dişlerin çok sağlammış psikopat kovboy. Ayrıca;

böyle sezon finali mi yapılır ızdırabını sevdiklerim.

Bidaha okursam burayı iki olsun, biri Meggie ölecek dediydi tüm bölüm nerde ölecek nası olacak diye tasarladım. tabi beklentileri de aşağıya çekti bu :D

Cidden insanın insana yaptığını zombi yapmıyor. Süper bir bölümdü.

muhteşem bir bölümdü,keşke her sezon bir kaç bölüm şunun yarısı kadar bir aksiyon atsalar ama alıştık artık. her türlü gdiyor

rick artık nirvanaya ulaştı. olay bitti önünde engin denizler bile duramaz. canavar,hayvan ve insan karışımı bir şey oldu.

kodumun veledi yine ölmedi en azından tecavüze mi uğruyor yoksa diye ümitlensemde yine olmadı,yine zarar gelmedi.

bir dahaki sezon aralarından birini sıra sıra yenmesi için yollayacaklarını sanmıyorum. nasıl bir çıkar yol bulacaklar çok merak ediyorum onca ay nasıl beklenır bunu görmek için bilemiyorum.

hapishane grubu asker abi ve yanındaki ikiliyle beraber baya bir güçlü oldu bunlara daha tyrees ve carol eklenecek ve bana kalırsa vagondakilerin kaderini bir şekilde onlar belirleyecek.

çizgi romanı,romanı falan okuyan yok mu nasıl çıkacaklar oradan kimse bişey anlatamaz mı?

son olarak beth. kahpe zombi diyarının yiğit güzeli. ölmiyceğine hep inandım.onu bana göre en son kaldıkları evde dinci tipler gördü beğendi ve takibe aldılar en uygun anda da kaçırıp götürdüler. amaçları insan ırkının devamını getirmek için kullanacaklar gibi.ki doğruda tercih böyle bişey için o dizide en uygun karakter maalesef.bence.

rick ve yanındakiler mekanda kovalamacaya başladıklarında bir ara kaburgalar kafatasları mavi gömelk falan gördüm kenarda. ulan dedm yoksa? beth?...

ama inanıyorum bir paragraf üstte bahsettiğim kurgu gerçek olacak.

Bölüm fena değildi daha iyi olabilirdi ama yine de beğendim. Gel de şimdi ekime kadar bekle :redface: Gelirse ekime gelmezse yine ekime kadar diyelim ve konuyu kapatalım...

Geri
Üst Alt