- 14 Haziran 2009
- 29.786
- 14.795
- 2.868
Çok iyi giden bir sezonda harika 3 bölümden sonra 4. bölüm olmadı :red: Açık konuşmak gerekirse komik bile geldi diyebilirim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ulan cidden üzüldüm öldü diye dizi bitene kadar o sahnede takıldım kaldım tekrar tekrar izledim o dana kafalı malı yıyorlar heralde yukarıda arkadaşın dediği gibi glenn kana bulanır yemezler diycem ama taze kan her tülü çekiyor mişon zombi kanı sürmüştü kendisine. bi ihtimal çöp kutularının altına girer paçayı sıyırır diycem ama oradanda çıkartırlar.
ulan ne pis bi seneymiş önce jon snowa sapladılar şimdi de gelne. ama ölemez ya daha ölecek gebercek carl iti var önce
edit. bir ihtimal negan son anda gelir japonu oradan çıkartır sonrada kendisi yapar ne yapacaksa deniyor.
Şu güzelim diziyi iyice rezil etmeden bitirsinler artık.
Morgan'ın bölümü en kibar tabir ile komiktidaryl tek basina dunyayi kurtarmali, tepeye cikip serin bir bakis atmali, sonra bitebilir imho
daryl olmasa izlemem bile anasini satam, ozellikle son donemde zicti belirttigin uzre {morgan'in aikido bolumunu tenzih ederim}
Morgan'ın bölümü en kibar tabir ile komiktiİzlediğim TWD bölümleri içerisinde belki de izlediğim en kötü bölümlerden biriydi.
Dediğin gibi Rick ve Daryl karakterleri ve oyuncuların performası daha doğrusu rollerinin hakkını verdiği gerçeği olmasa dizinin izlenecek bir tarafı kalmadı. O yüzden bence 7. sezon artık final sezonu olmalı. Lakin parayı buldular ya şimdi en az 4-5 sezon daha devam ettirmeden bitirmezler. Hep aynı mevzu; Bir yere gidiyorlar oraya sığınıyorlar mücadele etmeye başlıyorlar. Sonra orası da işgal edilince başka bir yere gidiyorlar aynı senaryo orada dönüyor. Dağ yamacı, çiftlik, hapishane şimdi de burası. Hep aynı şeyi tekrar ediyorlar artık sıkıldım. 6. sezondayız ama dünyanın bu hale gelmesine sebep olan virüsün ortaya çıkış nedenine dair en ufak bir kıpırtı yok. Bir yenilik getirebileceklerse devam etsin yoksa bir an önce son noktayı koymalılar.
John Carroll Lynch'in oyunculuğuna bir lafım yok ama bence bölüm kötüydü.nie yaw, o ustad herif super bi karakterdi imho
bu isin altindaki gucler ile savasa girmeleri turevi bir senaryo yazilabilirdi bu sezon icin perhaps? lakin 3 chapterdir ayni terane belirttigin gibi, yaratici senaristler bulunmali devam edecekse i sais.