Çok iyi giden bir sezonda harika 3 bölümden sonra 4. bölüm olmadı :red: Açık konuşmak gerekirse komik bile geldi diyebilirim.

Bölüm bitsin diye dua ettim sürekli kaç dakika kaldı diye bakıp durdum izlemesem bişey kaybetmezdim

aha sisko nun da sonu geldi

sağlam dram dizisi veya filmi için sağlam oyuncu kadrosu lazım. mesela breaking bad dizisini bu cast çekse tövbe billah 3.sezon onayı alamazdı. yani kardeşim burada yapılacak en mantıklı iş daya aksiyonu niye böyle boş işlerle meşgul ediyorlar bizi. her sezon 3-4 bölüm çöp sezon başı ve sonu sağlam sadece.

Geriden gelip bölümleri peş peşe izlerken sorun olmuyor da böyle aşırı sıkıyor.

eee bu morgan termınustan nasıl kurtuldu. haftaya da onu izlemeyiz herhalde. Kapıyı açın diye bitti merakta bıraktılar şimdi.

6/6
darly reis yazdı kafasına motorunu çalanları. onları öldürmez ama kesin bulur. son sahnede şok

ulan cidden üzüldüm öldü diye dizi bitene kadar o sahnede takıldım kaldım tekrar tekrar izledim o dana kafalı malı yıyorlar heralde yukarıda arkadaşın dediği gibi glenn kana bulanır yemezler diycem ama taze kan her tülü çekiyor mişon zombi kanı sürmüştü kendisine. bi ihtimal çöp kutularının altına girer paçayı sıyırır diycem ama oradanda çıkartırlar.

ulan ne pis bi seneymiş önce jon snowa sapladılar şimdi de gelne. ama ölemez ya daha ölecek gebercek carl iti var önce

edit. bir ihtimal negan son anda gelir japonu oradan çıkartır sonrada kendisi yapar ne yapacaksa deniyor.

7nin spoylırı
yeni bölüm ilk dakika ilk sahne teori tuttu hayal meyal görmuyor ise. ilkkez bi teoriyi tutturmanın haklı gururu ;(

Son düzenleme:
telsizden gelen ses gleen'in değilmiş galiba. 8. bölümün fragmanına göre aylaklar içeriye giriş yapıyorlar. Beklentim dışardakilerin müdahele etmesi. Abraham roketleri sallasın.

Dizi yine sezon arası veriyor umarım güzel bir bölüm olur.

cCc taçibana reiz cCc

Bu dizi artık bitmeli. Zorlayınca olmuyor işte :red: 7. sezon final sezonu olmalı ve kaliteli bir şekilde noktayı koymalılar.

S06E08 herhalde gördüğüm en kötü sezon arası finallerinden biridir. Bir bölüm ancak bu kadar zorlama olur. Hep aynı şeyler sıkıldım artık. İlk 3 bölüm fırtına gibi girince dedim herhalde bu sefer harika bir sezona imza atacaklar ama yok yine s.çtılar. Şu güzelim diziyi iyice rezil etmeden bitirsinler artık.

Şu güzelim diziyi iyice rezil etmeden bitirsinler artık.

daryl tek basina dunyayi kurtarmali, tepeye cikip serin bir bakis atmali, sonra bitebilir imho

daryl olmasa izlemem bile anasini satam, ozellikle son donemde zicti belirttigin uzre {morgan'in aikido bolumunu tenzih ederim}

Son düzenleme:
daryl tek basina dunyayi kurtarmali, tepeye cikip serin bir bakis atmali, sonra bitebilir imho

daryl olmasa izlemem bile anasini satam, ozellikle son donemde zicti belirttigin uzre {morgan'in aikido bolumunu tenzih ederim}
Morgan'ın bölümü en kibar tabir ile komikti :) İzlediğim TWD bölümleri içerisinde belki de izlediğim en kötü bölümlerden biriydi. Dediğin gibi Rick ve Daryl karakterleri ve oyuncuların performası daha doğrusu rollerinin hakkını verdiği gerçeği olmasa dizinin izlenecek bir tarafı kalmadı. O yüzden bence 7. sezon artık final sezonu olmalı. Lakin parayı buldular ya şimdi en az 4-5 sezon daha devam ettirmeden bitirmezler. Hep aynı mevzu; Bir yere gidiyorlar oraya sığınıyorlar mücadele etmeye başlıyorlar. Sonra orası da işgal edilince başka bir yere gidiyorlar aynı senaryo orada dönüyor. Dağ yamacı, çiftlik, hapishane şimdi de burası. Hep aynı şeyi tekrar ediyorlar artık sıkıldım. 6. sezondayız ama dünyanın bu hale gelmesine sebep olan virüsün ortaya çıkış nedenine dair en ufak bir kıpırtı yok. Bir yenilik getirebileceklerse devam etsin yoksa bir an önce son noktayı koymalılar.

Morgan'ın bölümü en kibar tabir ile komikti :) İzlediğim TWD bölümleri içerisinde belki de izlediğim en kötü bölümlerden biriydi.

nie yaw, o ustad herif super bi karakterdi imho

Dediğin gibi Rick ve Daryl karakterleri ve oyuncuların performası daha doğrusu rollerinin hakkını verdiği gerçeği olmasa dizinin izlenecek bir tarafı kalmadı. O yüzden bence 7. sezon artık final sezonu olmalı. Lakin parayı buldular ya şimdi en az 4-5 sezon daha devam ettirmeden bitirmezler. Hep aynı mevzu; Bir yere gidiyorlar oraya sığınıyorlar mücadele etmeye başlıyorlar. Sonra orası da işgal edilince başka bir yere gidiyorlar aynı senaryo orada dönüyor. Dağ yamacı, çiftlik, hapishane şimdi de burası. Hep aynı şeyi tekrar ediyorlar artık sıkıldım. 6. sezondayız ama dünyanın bu hale gelmesine sebep olan virüsün ortaya çıkış nedenine dair en ufak bir kıpırtı yok. Bir yenilik getirebileceklerse devam etsin yoksa bir an önce son noktayı koymalılar.

bu isin altindaki gucler ile savasa girmeleri turevi bir senaryo yazilabilirdi bu sezon icin perhaps? lakin 3 chapterdir ayni terane belirttigin gibi, yaratici senaristler bulunmali devam edecekse i sais.

Son düzenleme:
nie yaw, o ustad herif super bi karakterdi imho

bu isin altindaki gucler ile savasa girmeleri turevi bir senaryo yazilabilirdi bu sezon icin perhaps? lakin 3 chapterdir ayni terane belirttigin gibi, yaratici senaristler bulunmali devam edecekse i sais.
John Carroll Lynch'in oyunculuğuna bir lafım yok ama bence bölüm kötüydü.

Senaristler malesef dediğin gibi iyice dibe vurdu. Biraz daha zorlasalar güzelim diziyi muhteşem yüzyıl kıvamına getirecekler az kaldı. Yani The Last Ship tadında sahil tarafına giderek ne bileyim terk edilmiş bir askeri gemiyi veyahut herkese yetecek büyüklükte bir gemiyi ele geçirmek gibi bir senaryo düşünülebilir. O zaman aylaklardan da kesin olarak korunmuş olurlar. İstedikleri yere rahatça gidebilirler vs... Ama yapmazlar tabi ki niye yapsınlar :) Diziyi daha 5 sezon uzatmak varken niye hemen sonuca varsınlar. İnsanları keriz yerine koyuyorlar işte başka bir şey değil.

Son düzenleme:
şu dizide gerizekalı çocuk kontenjanı boş kalsın bi sezonda be. tam carl toparlandı ergenleşti bu seferde bunu çıkardılar.
humanist morganın ise sonu beter olacak inş.

En son bunlar evden çıkmadan önce rahip gelip bir şeyler zırvaladı ya Rick herife tip tip baktı, dedim herhalde herife "Tamam" diyip geçecek :D

-Dışarıda pes etmeyeceğim. Ne olursa olsun geri dönmeyeceğim.
-Tamam (Napalım a.q.?)

Geri
Üst Alt