Thomas Tuchel Galatasaray'da İddiası

Kop gel günahlarından Tuchel reis..

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Arkadaş sabri kadroda yer bulur demis ama Tuchel sabriyi bu sinirle döver. Ciddiyim :D Bekde Veysel hoca tarafından tercih edilecektir. Kanatada Choupo Moting,Osye Yunus Malli Forvetede Mevlüt gelsin yeter 3 transfer.

ne dedigini anlamadim ama elimde ki ekmegi birakip push-up yapmaya basladim

J.Parker, Thomasin dedigini yapmiyor diye deli oluyor thomas. Kafana göre takiliyorsun niye söyledigimi yapmiyorsun diye atarlaniyor... Oyuncular ciddiye alimiyor t.direktörü, adam dolmus hep aynisini yapiyorsunuz diyor. Melo bu adami döver :D

J.Parker, Thomasin dedigini yapmiyor diye deli oluyor thomas. Kafana göre takiliyorsun niye söyledigimi yapmiyorsun diye atarlaniyor... Oyuncular ciddiye alimiyor t.direktörü, adam dolmus hep aynisini yapiyorsunuz diyor. Melo bu adami döver :D

Takimda dayak hak eden oyunculae vardi aka mr Xelcuk. Bakalim nolacak

hiç izlemedim çalıştırdığı takımı ama yorumlar hajrovicin gelişindeki yorumlara benziyo

inşallah kaderi benzemez

hajrovicin td versiyonu gibi geliyo bana

Gelirse hayırlı olsun

hiç izlemedim çalıştırdığı takımı ama yorumlar hajrovicin gelişindeki yorumlara benziyo

inşallah kaderi benzemez

hajrovicin td versiyonu gibi geliyo bana

Gelirse hayırlı olsun

ne alakası var hajroviç kadar kendini beğenmiş ama bir o kadar da tırt kendini kanıtlayamamış bir adam görmedi bu takım ayrıca hırslı biri de değil hajrovic..keşke melo dövseydi hajroyu..

Valla Kloop ve Simeone gibi adamlara bakıp niye bizim böyle hocamız yok diye imreniyorum..

Böyle başarıya aç..

Hırslı coşkulu genç sayılabilecek yaşta ki hocaları istiyorum..

İstiyorum ki 5 yıl en az kontrat imzalansın iyi futbol oynayalım güzel futbol oynayalım varsın şampiyon olmayalım elbet bir gün o kupaları toplarız..

Benim sabrım var ama sahada futbol görürsem ışık görürsem var..

Mancini gibi adam doymuş adam..

Sallamadı bile lig maçlarını..

Araştırmacı hırslı adaletli bir hocadır umarım Tuchel bilmiyorum ama hiçbirşeyi başarmamış olması beni umutlandırıyor..

Ligi önemseyecektir sanırım çalıştırdığı en büyük takım olacağız şuana kadar..

Şampiyonlar Liginde temsil edeceğiz ülkemizi..

Gurbetçi ağını bilen bir hoca da olduğunu düşünüyorum..

Üstüste sıraladığım zaman hoşuma gidiyor bu hamle..

Sabri'nin geçen sezon bir geri pası vardı. Sol bek oynadığı zaman. Neredeyse gol atacaktı kendi kalemize. Mancini donup kalmıştı o pas sonrası.

İşte o pası Tuchel döneminde yaparsa direk kadro dışı bırakılır ve güzelce küfürünü yer.

Sabri'nin geçen sezon bir geri pası vardı. Sol bek oynadığı zaman. Neredeyse gol atacaktı kendi kalemize. Mancini donup kalmıştı o pas sonrası.

İşte o pası Tuchel döneminde yaparsa direk kadro dışı bırakılır ve güzelce küfürünü yer.

Sabri mükemmeldi bence bu sezon fazla gömüyosunuz

Hesap Makinesi

Geri
Üst Alt