- 12 Haziran 2011
- 72.215
- 21.812
- 2.743
Kop gel günahlarından Tuchel reis..
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocanın karakterine bakarsak hırslı oyuncular için bir şans olacaktır. amrabat-sabri falan takımda yer bulur. ceyhunu pek seveceğini sanmam![]()
ALMAN HOCA
[media]https://www.youtube.com/watch?v=QoitL30-7p0[/media]
ne dedigini anlamadim ama elimde ki ekmegi birakip push-up yapmaya basladim
J.Parker, Thomasin dedigini yapmiyor diye deli oluyor thomas. Kafana göre takiliyorsun niye söyledigimi yapmiyorsun diye atarlaniyor... Oyuncular ciddiye alimiyor t.direktörü, adam dolmus hep aynisini yapiyorsunuz diyor. Melo bu adami döver![]()
Sabri'yi kovsun direk efsane statüsüne yükselir.
Bunun yanına Bülent Kaptanıda koydukmu hey yavrum hey. Psikopat bir teknik ekip.
hiç izlemedim çalıştırdığı takımı ama yorumlar hajrovicin gelişindeki yorumlara benziyo
inşallah kaderi benzemez
hajrovicin td versiyonu gibi geliyo bana
Gelirse hayırlı olsun
8 yıldır o hayalle yaşıyorum ama pek sanmıyorum cidden.
8 yıldır o hayalle yaşıyorum ama pek sanmıyorum cidden.
Feldkamp kovmuştu A.Polat izin vermedi.
Hocanın karakterine bakarsak hırslı oyuncular için bir şans olacaktır. amrabat-sabri falan takımda yer bulur. ceyhunu pek seveceğini sanmam![]()
Sabri'nin geçen sezon bir geri pası vardı. Sol bek oynadığı zaman. Neredeyse gol atacaktı kendi kalemize. Mancini donup kalmıştı o pas sonrası.
İşte o pası Tuchel döneminde yaparsa direk kadro dışı bırakılır ve güzelce küfürünü yer.