THY Antalya Cup Final | Galatasaray (5)0-0(4) Celtic | Maç Sonucu | 12 Ocak | ŞAMPİYONUZ !

Emrenin yaptigi hareket hic yakismadi hele celticli o cocuga adam ne oldugunu anlamadi

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Galatasaray Güvenlik Şefi EMRE ÇOLAK; :redface:

Bdz0fsDCAAAVCJ7.jpg

Ayıptır ya.

Hazırlık maçı adam senin memleketine gelmiş kaç bin taraftar var sen kalkıp misafire dayılanıyorsun.

Adam bi vursa Emreyi çime gömer

Emrenin yaptigi hareket hic yakismadi hele celticli o cocuga adam ne oldugunu anlamadi

Ayıptır ya.

Hazırlık maçı adam senin memleketine gelmiş kaç bin taraftar var sen kalkıp misafire dayılanıyorsun.

Ben yanlış hatırlıyorum galiba. Semih'e önce arkadan faul yapıp sonra da ittiren değil miydi bu Celtic'li?

Ayıptır ya.

Hemide ne gömmek. Drogba gelse çıkaramaz onu ordan. Gerçi fena da olmazdı hani. İstanbula dönmeme garantisi. Bak işin bu tarafını düşünmemiştim.

Emre nelerle uğraşıyorsun arkadaşım sen? Semih'le adam birkaç saniye sonra ayrılacaklardı muhtemelen, girip adamın suratına falan vuruyorsun.

Kim haklı olursa olsun, Emre bir maçta sahada... Sokakta değil. Orasıda döğüş yeri değil.

Orada yaptığının sonucunda sadece takım eksik kalmaz aynı zamanda uluslararası düzeyde kocaman bir eksidir.

ya ne var bunda itiş kakışlar her maçta olur artisliğin ne lüzumu var

melo gibi biri yaparsa adamın mizacı bu deriz

emre orda tribünlere güvenerek artistlik yapmış

hangi maçta böyle dayılanmış emre ?

Yahu itiş kakış her maçta olur diyorsan Emre'nin hareketini de ona katalım o zaman. Çok da bir şey yapmadı ki.

Yahu itiş kakış her maçta olur diyorsan Emre'nin hareketini de ona katalım o zaman. Çok da bir şey yapmadı ki.

Emre'yi sevmiyorum o yüzdendir belki :)

Ama emre ilk müdehaleyi yaptı baktı çocuk ses çıkarmıyor yine tokat atmaya çalıştı.

Rezillik bence.

Emre hayatında kime dayılanmış sıkıyorsa deplasmanda böyle yapsın.

Bu tür şovları sevmiyorum ben

ulan emre

maçı izlerken kahkahalara boğuldum resmen

ataRa ataR gideRe gideR gaLatasaRay cocuquyuZ shekLimiz yeteRr.

Hayir cok atarlanmak istiyosa fenerli birine atarlanabilir.

Geri
Üst Alt