THY EL 11/12 E Grubu H:4 | Galatasaray MP 68-64 CSKA | M.S | 9 Şubat 2012

Cevap: THY EL 11/12 E Grubu H:4 | Galatasaray MP 68-64 CSKA | Maç Sonucu

Halitttt kardesimmm Andrice laf atiyodun.. Adam guzel oynadi.. Lakovici begenmedim.. Ama serbest atislarda top onda oldumu rahattim..

rıdvan : cska iyi takım olsa nba de oynardı...

Hala inanamıyorum ya !

Ben biliyordum alacağımızı. Dışarda oynarken bir ben inanıyordum zaten exilmeyecegimize.

Ya efes ne aptal ne salak bir takım ya...

olimpiakosa 2 maçta da yenilmese İçerdeki Efes maçı final maçımız olacaktı...

Bu arada Göksenini saymadığım için suçlu hissettim bu akşamın yıldızlarına, özellikle maçın başında Teo'ya yaptığı sinir bozucu markajla oyundan kopardı resmen, bence böylesine yapışkan bir oyuncun varsa özellikle zorlu maçlarda ilk beş başlamalı kesinlikle. İsterse ikinci çeyrekte 5 faulle çıksın oyundan ama, önemli olan rakibin oyun kurucusunu daha maçın başında demotive ederse neredeyse maç boyu gezinir bugünkü gibi. Tersine maçın başında ritmini yakalatırsan böyle adamlara, kıçıyla atsa 3 lük girer.

Hangi kadin spikerdi dalga geciyordu yenemeyecegimize dair ? :D cok iyi bir galibiyet videosu falan varmi acaba biri eklesin yav :).

biz simdi hem efesı hem olimpiyakosu mu yenmelıyız

aslında gsc olarak yunanistana falan gitsek süper olurdu :D hiç değilse bugün izleyemedik çıplak gözle .:)

Oly yi de alırsak artık kalpten gideriz herhalde.:)

Galatasaray tam tamına 2 saat 22 dakikadır CSKA'yı yenemiyor:asd:

CSKA'yada koyduk :)

efes deplasmanda olympiakosla oynadı mı?

Efes maçı önemli değil arkadaşlar. Deplasmanda Olympiacos'u yendik mi Efes'e yenilmiş bile olsak çıkarız. Olympiacos CSKA'yı yense de çıkarız, yenmese de çıkarız. Şu an puanlarımız eşit onlarla. İki takımın da 2 galibiyeti var. Bir şekilde maçlar bittiğinde eşit galibiyet sayısında olursak aramızdaki maçlara bakılacak. İlk maçı 1 sayı farkla biz kazandık. Eğer onlar yenerse (en az 2 sayı farkla olduğunu varsayıyorum tabi) eşitlikte onlar çıkar, yok biz yenersek eşitlik durumunda biz çıkarız. Efes'e yenilsek ve Olympiacos CSKA'yı yense bile, son maçta 1 galibiyet geriden geliyor oluruz, eğer yenersek galibiyetler eşitlenir ve 2'li averajda biz çıkarız. Sadece bu durumda Efes'in de devreye girmemesi için CSKA'nın Efes'i yenmesi lazım.

Salonda oturduk ağladık,uzun süredir bu kadar mutlu olmamıştım.Oyunculara,teknik ekibe hepsine teşekkürler.

Geri
Üst Alt