THY EL 11/12 E Grubu H:4 | Galatasaray MP 68-64 CSKA | M.S | 9 Şubat 2012

Cevap: THY EL 11/12 E Grubu H:4 | Galatasaray MP 68-64 CSKA | Maç Sonucu

Kaan Kural geçen yaz bizi Euroleague'a layık görmüyordu, A lisanı istedik diye dalga geçmediği kalmıştı. Bu takım ileride pişman edecek ileride yapacak dediğimiz herşeyi çok çabuk başarıyor. :)

Ne ses kaldı ne takat.Olsun bee helal olsun sizlere.Bunları yaşattınız ya,daha ne istiim sizden Aslanlar beee.

saçma sapan takımlar var EL'de artık lisans versinler

Alınan haberlere göre EuroLeaguede desibel rekorunu kırmışız.. Ne kadar doğru olduğunu bilemem...

Bana OLY ve CSK maçlarının baştan sona tüm videosu lazım.. Hatta 1080p olsa tadından yenmez. Var mı bildiğiniz torrent linki falan..Bu 2 maç arşivlik maçlar... Galatasaraylı büyüklerimiz yardımcı olsa....

Kaan Kural geçen yaz bizi Euroleague'a layık görmüyordu, A lisanı istedik diye dalga geçmediği kalmıştı. Bu takım ileride pişman edecek ileride yapacak dediğimiz herşeyi çok çabuk başarıyor. :)

"Hohohoho" diye de gülmüş müydü? Adam da bir göbek var, buradan Çin Seddi'ne kadar...

[video=dailymotion;xohifn]https://www.dailymotion.com/video/xohifn_ntvspor-un-gs-cska-macy-icin-yaptyyy-klip_sport[/video]

:tiphat:

Mac'in tekrari NTVSpor'da.

Ikinci kez izleyecem mac'i. Ama simdi sag elimde kahve, sol elimde bir sigara rahat rahat, arkaya yaslanarak izleyecem bu mac'i.

Bu maçın tekrarı izlenir.

Yalniz Olympiakosu deplasmanda yenecek güce sahibiz beyler. Basarabiliriz.

Keske biraz fark atsaydikta, yenilme ihtimalimizde olsaydi. :(

[video=dailymotion;xohfov]https://www.dailymotion.com/video/xohfov_galatasaray-cska-mac-sonu-ve-roportajlar_sport[/video]

bu videonun 4:00-4:20 arası çok izlenesi.....ender arslan 3lü çeken taraftara eşlik etmek istiyo kendini tutuyo.

Cevap: THY EL 11/12 E Grubu H:4 | Galatasaray MP 31-36 CSKA | 3.P | NTV Spor

Cska'ya karsı 10 sayılık farkı kapamak cok zor Cska'ya 10-0 serı yapmak fülkere 25-0 seriden daha zor.

35-45 fark 10. neyse gecmis olsun arkadaslar. Oly ve Efes maclarini kazanirsak turluyoruz.

Kalite farkı bu kadar da olmaz Messi-Sabri gibi bir fark var arada

haşırt the Cska :D

o değilde maç sonu Oktay hoca ellerini bağladı öylece ayakta tribünü seyrettiya bi 5-10 saniye kadar..adamın gözleri doldu lan resmen..ben kendime engel olamadım ağladım arkadaş :(

Murat Urhan bir maçın da ortasında bitti kaybettik deyip kapak yemesin arkadaş, bir adam aynı şeyi 100 kere yaşayıp hiç mi akıllanmaz.

Mac'i 2. defa izliyorum ama mac'i yeniden yasiyorum resmen. O heyecani yeniden yasiyorum. Cok degisik bir duygu ve his.. Galatasaray iste..

Hala inanamiyorum Efese ya. Ne güzel grubtan cikma macimiz olacakti evimizde Efes maci. :(

o değilde maç sonu Oktay hoca ellerini bağladı öylece ayakta tribünü seyrettiya bi 5-10 saniye kadar..adamın gözleri doldu lan resmen..ben kendime engel olamadım ağladım arkadaş :(

harbiden öyle yukarda renkdaşlar resmini de koydular zaten.

öyle bir bakıyordu ki tarif edilemez.

[video=dailymotion;xohfov]https://www.dailymotion.com/video/xohfov_galatasaray-cska-mac-sonu-ve-roportajlar_sport[/video]

bu videonun 4:00-4:20 arası çok izlenesi.....ender arslan 3lü çeken taraftara eşlik etmek istiyo kendini tutuyo.

20. saniyedeki taraftarın isyanına dikkat edin ''yeter ulaaan yeterrr'' Ben mi yanlış duyuyorum acaba? :)

o sahnenin videosu var mı? varsa lütfen verin görmek istiyorum :)

Geri
Üst Alt