THY EL 11/12 E Grubu H:4 | Galatasaray MP 68-64 CSKA | M.S | 9 Şubat 2012

Cevap: THY EL 11/12 E Grubu H:4 | Galatasaray MP 68-64 CSKA | Maç Sonucu

bayan takımının başınada oktay mahmuti geçsin hem erkek hemde bayan takımlarını idare etisn

Muhtesem,Muhtesem,Muhtesem,harikasiniz hersey süper,GALATASARAY taraftariyla yönetimiyle kocuyla oyuncusuyla tek kelimeyle 4/4 oynadik capimizin yettigince herseyi yaptik ve yenilmezi devirdik,helal olsun cocuklar bu büyük zaferi bize yasattiniz!

Bir mucizede deplasmanda olympiakos zaferi olursa gruptan cikariz,cikarsak cok ciddiyim biz bu turnuvada yolumuza devam ederiz,belki kadromuz süper yildizlarla dolu degil ama dogaüstü seyler yapiyoruz abdi ipekcide,su saaten sonra kim gelirse gelsin o salondan cikamaz bunu CSKA gibi yenilmez bir takim karsinda kanitladik,sabah yazmistim zor ve imkansiz kelimeleri GALATASARAY icin gecerli degil...

renkdaslar macın sonunda Oktay hocanın tribünlere bakarken ki fotosu varmıs galiba.varsa kacıncı sayfada veya da paylaşırsanız memnun olurum.

İzlemeyenler için mükemmel anlar başlıyor ntvspor da şuan tekrarı ve skor 35 45 açın destanı tekrar izleyin.

Arkadaşlar Elektrik Sobasından giriyorum resimde ne var ?

Pardon yanlış oldu güzel galibiyet HELAL OLSUN ASLANLARRRRR :D

benim hayatımda gördüğüm en muthiş atmosferdi..yeminlen seyirci sahaya girecekti....adamlar mosmor oldular...acayip kitlendiler...maç başında acılan pankarta baka kaldılar:D

Tekrarını izlerken bile gözlerim doldu... Bu Kosova ile Bayülgen bizim maçları hep anlatsınlar..Resmen takım-taraftar-spiker bütünleşmesi... Neydi bu yaaa..Hala anlamlandıramıyorum...

macı izldeim tekrarını bir daha olsa bir daha izlerimm

nasil gidiyorlar genel olarak, gruptan cikarlar mi?

cok zor.kalan iki macı kazanıp bunlardan birinde kazanı en az 6 sayıyla yenmesi ve son macda pananın deplasmanda kazanı yenmesi gerekir ki cıksın.bu da zor yani.bu hafta cıksalar dahi lider olarak cıkamayacakları kesinlesti.cünkü her sekilde pananın arkasında kalacak

Geri
Üst Alt