THY EL 11/12 E Grubu H:4 | Galatasaray MP 68-64 CSKA | M.S | 9 Şubat 2012

Cevap: THY EL 11/12 E Grubu H:4 | Galatasaray MP 68-64 CSKA | Maç Sonucu

ben hem salondaydım eve geldim önce gstvden sonra ntvden bir daha seyrettim...acayip mutlu oldum...eşim olmasa yanımda ağlayacaktım salonda....mukemmeldi...nasıl bir seyircimiz var ya....resmen 6 kişi oynuyoruz maçları...bir seyirci maça bukadar mı etki eder

cok zor.kalan iki macı kazanıp bunlardan birinde kazanı en az 6 sayıyla yenmesi ve son macda pananın deplasmanda kazanı yenmesi gerekir ki cıksın.bu da zor yani.bu hafta cıksalar dahi lider olarak cıkamayacakları kesinlesti.cünkü her sekilde pananın arkasında kalacak

peki bizim sansimiz nasil

tam bilmiyorum ama 2 galibiyet, iki maglibiyet aldik sanirim

ben hem salondaydım eve geldim önce gstvden sonra ntvden bir daha seyrettim...acayip mutlu oldum...eşim olmasa yanımda ağlayacaktım salonda....mukemmeldi...nasıl bir seyircimiz var ya....resmen 6 kişi oynuyoruz maçları...bir seyirci maça bukadar mı etki eder

süperdiniz valla, mac gitti gidiyor derken, nasil geri gelip, bu maci kazandik, inanilir gibi degildi, üstelik cskaya karsi, üstelik hem cskayi, hem hakemi yenerek

süperdiniz valla, mac gitti gidiyor derken, nasil geri gelip, bu maci kazandik, inanilir gibi degildi, üstelik cskaya karsi, üstelik hem cskayi, hem hakemi yenerek

hakem son saniyelerde yamuk yapmasaydı aslında cok güzel maç yönetmişti...fark 15e de cıksaydı yine alırdık maçı.

kısaca özetlersem efesi yensekte yenilsekte pek önemli degil.hersey son maca bakıyor.olimpiakos deplasmanına gidecez.kim yenerse o cıkacak.

ama yunanistanda olympiakosu yenmek hicte kolay is degil gibi, gerci ben hic bir mok anlamam basketboldan ama yunanlarin basketbol takimlari iyi olur genelde..?

takım bana fena kapak yaptı:D

ama yunanistanda olympiakosu yenmek hicte kolay is degil gibi, gerci ben hic bir mok anlamam basketboldan ama yunanlarin basketbol takimlari iyi olur genelde..?

zor tabi.ama bu oli gecen yıllara göre bütcesi cok düstü.yani bir siena bir barca degiler bu yıl.bütce ve kadro olarak bize yakınlar.

Ben bir daha basket maci izlemem. Vucut dengesi bozuluyor sonra. Cok ani sevincler cok ani uzuntuler falan. Vucut tuhaflasiyor kendine gelemiyor 3-4 saat. Bu kadar heyacan fazla bana. 10-20 saniye icin hakeme sinirlen sonra sayi kacirsin sevin sonra atis olsun kalbin dursun atacak mi atamayacak mi diye sonra bu ruh halinden basketleri attiginda sevin falan. Insanin vucut sagligi icin cok uygun degil basket maclari.

Bu arada A lisansi vermeyecekler de ne yapacaklarmis. O A lisans midir nedir vermezlerse biz de calariz (:

şimdi diyelimki CSK kalan maçlarını kazandı oly.e yenildik efesi yendik. bu durumda oly. ile ikili averaja mı bakılacak yoksa genel averajamı,

Ikili averaj varmis baskette.

hep öyle kalacağız..

8250wall1a.jpg

Ben bir daha basket maci izlemem. Vucut dengesi bozuluyor sonra. Cok ani sevincler cok ani uzuntuler falan. Vucut tuhaflasiyor kendine gelemiyor 3-4 saat. Bu kadar heyacan fazla bana. 10-20 saniye icin hakeme sinirlen sonra sayi kacirsin sevin sonra atis olsun kalbin dursun atacak mi atamayacak mi diye sonra bu ruh halinden basketleri attiginda sevin falan. Insanin vucut sagligi icin cok uygun degil basket maclari.

Bu arada A lisansi vermeyecekler de ne yapacaklarmis. O A lisans midir nedir vermezlerse biz de calariz (:

aynen ya....5 saniye seviniyosun 3 lük yiyosun cöküyosun:D

macin basinda bir basketbol arkadasimiz su sirp topcuya adim attirmadi, acayip gaza gelmis bir sekilde oynadigi cok ortadaydi.

cok iyi yapti bunu.

bu sirpi herifi seyden hatirliyorum, 2 yil önce milli takimla final oynamistik, yanlis hatirlamiyorsam...

o turnuvada bu herif süper oynamisti

ve cogunlukla 40 dk da edilen küfür bir futbol macında edilen küfürden fazla olur :)

yeminlen insanın sahaya dalasın geliyor...öyle bir atmosfer oluyor bizde...bugun ben bile tutardım teodosici:D

macin basinda bir basketbol arkadasimiz su sirp topcuya adim attirmadi, acayip gaza gelmis bir sekilde oynadigi cok ortadaydi.

cok iyi yapti bunu.

bu sirpi herifi seyden hatirliyorum, 2 yil önce milli takimla final oynamistik, yanlis hatirlamiyorsam...

bu herif süper oynamisti

salma basketle pek alakan yok galiba:D

Ikili averaj varmis baskette.

tekrar inceledimde düğüm son maçta çözülüyor. Haftaya oly. csk deplasmanında %100 yenilecek. Biz yensek bile iş son haftaya kalıyor gene.

peki haftaya biz yenersek 8 puan oluyoruz, oly. yenilirse 7 puan. Son maçta oly. bizi 1 farkla yenerse 9 puan ve bizde 9 puan. Bu durumda genel averaja bakılıyor herhalde değilmi

Geri
Üst Alt